naravno... ručica koja je skroz do blatobrana ,najmanja,se spusti u položaj dolje do kraja.. i zatio se brebacuje na kiper izlaz il za šta već drugo može poslužit .. a na slici jedan je zaokruženo gdje se spaja crijevo za u ovom slučajju kiper.. dokje na slici dva zaokružen povrat,koji se u ovom slučaju može zablindirat čepom..
--taksam ja imo jedno par godina dok sam tjero berač za kukuruze sa njim... princip kipe,jel...
otišla pumpa , prije gedora upotrijebi manometarbog forumasi imam jedno pitanje kad je traktor hladan hidraulika dize super poslje sat dva rada dize slabo moras nabijati gas da bi podigo ulija ima dosta da nije problem u losem ulju ili nekaj sa punpom
Ako nije korištena ili oštečena, ako je onda nastaju procedure.Svaku robu u roku od osam dana možeš vratiti u trgovinu
Vozi to nekome majstoru koji zna kaj i kak, ali simptomi (na hladno diže a na vruče ne) mene vuku da je pumpa gotova.zmjenjeni su semeringi i gumice ali nevrijedi mislio sam staviti novu punpu kod nas nova se moze naci za cirka 700 kuna imam jos jedan isti takav a hidraulika super da provam da prebacim samo da ne zeznem oba dva