Kad natočim kilera punoga, on si izbaci onaj višak vode, nekih 2 prsta ispod čepa i dalje je sve ok. Ne pregrijava se, temperatura je u zelenom polju, ništ ne kipi, ne vrije, ne šušti, valjda je onda to to.
Neznam kak ova crijeva sad moraju biti?, gornje je konstantno vruče, a donje je hladnije!
Inače, temperatura je na crti između zelenog i crvenog polja, znači na kraju zelenog polja, a valjda kad termostat otvori, onda malo temperatura padne na polovinu zelenog polja na satu.
Danas sam radil s njim cjeli dan, vozil sam ga do punice 15 km pri dobrom gasu i nije nigde izbacil vodu, kosil sam, šprical sam kukuruzu, samo sam jednom nadolijal pol litre vode i to si je on izbacil, tak mu valjda paše
Uglavnom zadovoljan sam!!!
Uspel sam srediti haubu, povarena je, napravljen je jedan novi nosač i maska je poravnana i prišerafljena, do sad je bila z drotom povezana
Prije!
Poslije!
Sad je malo pokrpan da baš ne stoji sav nahero i sposoban je za obavljanje radova, ako bude "vremena i volje" budemo ga upicanili na zimu.
@ZJ...evo sad ovak izgleda instalacija...izbačeni su svi divlji spojevi omotani s izolirokom i još raznih viškova žica koje su valjda neki "majstori" nahitali gore
Moram još samo nabaviti poklopac za kutiju s osiguračima.