• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-335 MALI

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma ima još posla oko njega da ti pamet stane...no to bude pričekalo, bitno da je sad sposoban za rad i da mu je instalacija ispravna, mada doduše moram zamjeniti kontakt bravicu, jer ova nova kupljena ništ nevalja, a i alternator od yuga drugi potražiti.!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Moram negde nabaviti kvalitenu kontakt bravicu, ovo kaj kupujm po 50 kn nikaj nevalja, a neznam gde da nađem stvarno neku dobru bravicu.

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
484
Oćeš "originalnu" :(grin): -sam bog zna jel viši radi na ovom mom bokcu.. Još ti ju i poklonim..sam si moraš doć po nju

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Hehehe...misliš da bi bila dobra??

Ma da mi je nabaviti dobru srpsku bravicu onu na klemice i šerafiće, kombinirano, mislim da je to FADIP, te bi moralo biti malo bolje od ovih turskih valjda.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
eeeee Fadip ..... To je bila firma !! Imm pumpu od te firme, za pumpati gume. nozna pumpa !! To je roba, a ne ovo kaj se danas moze kupiti po ducanima.... stisnes ju dva, tri puta i amen Marija ....

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ugradil sam par tih fadipa ljudima za tehnički (možda su malo jači) kod stiskanja sve propalo sa ključom Turski Fadip su bile sve .

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Željac, pa mislim da baš je takva nekakva češka ili poljska, srebrno kučište i u sredini gde ide ključ je crveni bakelit, jel??

Dok sam ju montiral nije se ni stegnuti dala, šeraf joj nije bil dober ni navoj na njoj pa sam ju podmatal i svašta, a vidim da mi prekida punjenje izgleda, nevaljaju kontakti unutra.

Muha..a jel to je srpska ili nekakva turska??

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Razlika između Poljske i Češke kaj češka ima dvije izbočine kad stegneš ne vrti se kad vrtiš ključ .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ja neznam kaj vi delate s tim vašim bravama?
Da nisu Bog zna kakve kvalitete to je istina, ali da ne potraju ni par dana to ne vjerujem.
Čak ni na traktorima bez kabina

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Muhač možda postoje dvije vrste ja imam loše iskustvo jedenostavno kod stiskanja ključa sve propalo (loše zapertlano) na bravi pisalo Fadip zemlja porijekla Turska kupljene u Cubincu(da ne reklamiram ti znaš):icon_hang: Na mom IMT-u za paljenje Fadip ne valja od prvog dana ako ne držiš ključ u zrak ne pali tak da palim u lijevo a ni je Turska .

Tu od
21 Sij 2012
Poruka
496
MUHA jednostavno brava rikne, dozivio na vise traktora, a sta im bude tko zna, na jednoj se tesko kljuc stavljao. nakon par puta pukne. Neke se jednostavno pobrkaju, jako losa iskustva s njima.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Kod mene je problem kaj gubi kontakt pa treba ključ poštimavati da prime i onda tak u radu i nema punjenje.

Najnoviji postovi

Na vrh