• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-335 MALI

Yeti

Novi član
Tu od
2 Stu 2014
Poruka
12
E, da..nije čep rezervoara, otkad sam kupio traktor kao čep služi neko gumeno čudo sa rupom u sredini, tu ziher ima odušak. Ma za taj traktor su mi na tehničkom prve godine rekli da bu mi trajal točno kolko i tehnički..ali evo, već 6 godina mu vadim mast, jedino kaj sam mjenjal je lamela.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,503
Pala mi je guma od čepa u rezervoar i to baš na izlaz iz njega. Filtera odavno nije bilo i guma začepila odvod. Radi pola sata onda stane ili smanji gas. Nazajebavao sam se ohoho vremena

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,223
Nisam ja u ništa siguran :) Zadnji puta sam rastavljao neki motor prije rata... Ne čuju se neki neuobičajeni zvukovi, valjda bi se čulo da riba radilica. Niš, budem probal propuhat sve lajtunge, pregledati sve filtere još jedanput, pogledal bum za to ulje u pumpi, ako to ne upali ima u selu majstor, pa nek se on igra. Hvala na savjetima.
Pa nakon što se ugasi , možeš li odmah zaalnosavati?
Ne mora da znači da se mora čuti ako riba.
Mislim da razjasnimo jeli nafta ili nešto drugo.

Yeti

Novi član
Tu od
2 Stu 2014
Poruka
12
Kad krepa, alnaser vrti normalno, ali nema šanse da ga zapalim, moram pričekati bar pet-deset minuta, inače vrti bez veze, ja sam prilično ziher da mu fali nafte, ali nemam pojma zašto. I da, imal sam i ja prije 2 godine slučaj sa kuruzom u rezervoaru..par zrna je bilo nutra, nemam pojma kak jer ja ne sijem niš takvoga (zapravo sumnjam da me neko htel skurit, ali niko nije priznal) i naravno da su se motala baš oko odvoda na rezervoaru..ali to sam skužil čim sam pogledal nutra.

Najnoviji postovi

Na vrh