• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Ako slini ulje na torzionoj s vanjske strane, skineš poklopac, očistiš dobro gumicu, namažeš ju onom sivom ili već koje boje masom za dihtanje, vratiš natrag i čekaš da se stisne. Treba funkcionirati. Ako je s nutarnje onda ovo rješenje ne pali.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Izvana i prestalo sliniti nema problemo Ivo imam ja Muhača a on voli raditi na Usranima ,:(giggle): Lisnik za izvana i nije tak puno posla ali ja lijen i star . Muhač mi je na 6945 prebrtvil cijeli poklopac sve gumice manžete prije nego sem popil dva piča (ne dugačka) .

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Željac kaj si počel kratke trusiti?[emoji44] [emoji44]

Kaj bi ti bez Muhe,pa slinila bi ti cijela ergela po dvorištu.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Kaj bi ti bez Muhe,pa slinila bi ti cijela ergela po dvorištu.
A pomogel sam ja njemu i neke druge rupe počepiti koje nisu vezane za mehaniku ali su slinile. I to s veseljem i uspjehom.
Pomogel bi i tebi, samo da si mi bliže.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Muhač pazi da susjed ne čuje :icon_weed: Danas Usrani dobil novu vuru sad ima 0000,2 rh .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Za vuru samo 210 novaca i još ima sijalicu a čak i svijetli , nisem nikad rastavljal vuru od Usranog pa sam mu kupil novu da staroj vidim kotačiće :(party): (ispravna je bila )

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
A pomogel sam ja njemu i neke druge rupe počepiti koje nisu vezane za mehaniku ali su slinile. I to s veseljem i uspjehom.
Pomogel bi i tebi, samo da si mi bliže.

Hvalisavci jedni a i doma vam sve cvili i jauče od preveč mazanja:icon_eyes::(party):

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Jluk malo se uozbilji hočeš da ti na Ursusu opet budu masne ferode ? Priča se da ti je susjed natočil ulje u tromne da nebudeš imal kočnice a razlog ti znaš :(giggle):

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Šrauber dih masa ?
Pošto je riječ o ursusu da pitam tu. Gdje je ima za kupiti da nije toliko skupa ?
Kod mene u roto sisak malo te mase košta oko 450 kn a majstor kaže da mu trebaju 2 kom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Kaj su navoji loši?
Za sve ostalo je bilo kakvo ljepilo dobro ili opcija popravka na 18 mm.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Jedan mladi majstor je prije mislim 2 god mjenal čepove na glavama i izgleda da mi je sje... blok. Ovaj kaže da su svi navoji u bloku bili urezivani ponovo. Sad su i glave i blok probušeni i navoji urezani za M16. Nisam gledao blok ali on kaže da je blok popucal gdje idu šarafi glave pa treba to ljepilo. Sad več par dana ništa ne javlja pa neznam jeli šta našao jeftinije.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Znam za to ali on kaže da je to nešta puno jače. Bumo vidjeli. Svejedno hvala svima na trudu.

Najnoviji postovi

Na vrh