• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Majstor stoji iza svojega posla. Biče kak je on odlučil. Rekel sam mu za taj Loktit pa nek bude kak on odluči. Ipak bolje zna od mene.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Makar kemija ćini čuda ali ja bi na mojem Usranu rađe išel na novi (veči) navoj i radil reducire 18/16 mm i to 18 grubi a 16 fini navoj .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Danas Usrani dobil produženje registracije , ispala mi žica sa prekidača sirene i nikak ju potrefiti na prekidač . Kad sem došel doma mislil sem skidati ploču a ono potrefil od prve .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,812
Ja sam mislil da buš glave skidal :(giggle):
Samo sam krug oko njega napravil i več se pokvaril :(angel):

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Danas Usrani dobil produženje registracije , ispala mi žica sa prekidača sirene i nikak ju potrefiti na prekidač . Kad sem došel doma mislil sem skidati ploču a ono potrefil od prve .
Željac doma je ipak doma:icon_fU::icon_thumright:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ja sam mislil da buš glave skidal :(giggle):

Muhač danas je tanjural jer sem tanjuračama išel da ne orem radi gnoja. Oko 2 sata na 1800 o/min suh i ne grije se skinul sem čep (ako je onaj lim to) i nema mjehura lijepo se vrti voda .

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Trebo si ga ugasit pa onda skinut cep....nisam pratio dali si radio na njemu nesto al sta je dva sata rada

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nisam ništ radil išel sem na tehnički i navratil do Muhača i on je videl da slini antifriz kod glave . Kad sam došel doma bilo suho , napravil sam krug po livadama i potocima opet suho , čep skidan na toplo i hladno ništa se ne dešava danas radil dva sata opet suho i skidan čep ne puše i ne kuha . Sad već sumlja u Muhača da me ne zeza .

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Da ga nije ventilator raspuhal do doma,ili se zapunil ko lajt...

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Oficir kod mene sve čudni kvarovi ali nikad se sami ne poprave , u Ponedjeljak bude usrani dobil rotobrane tak da bude istestiran .

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Da,valjda imaš vesele susede ili malu dijecu ublizini,pa se igraju rata i kemičara...

Nemoj ursusa na to čudo metati,puknutom bu srce stalo,zabrinul se bu za temp. i dušu usranog...

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kod mene mora proči test ak ne prođe slijedi remont . Ulje ne troši čep koji služi za točenje i iberlauf skinem kod vručeg motora ulje ne baca i ne dimi ,znači kompresija ok samo test nepropusnosti a rd ko rođene za ispit 560 ih nemože tjerati ali i on ih probal radi testa hidraulike . He he kaj da su kovači bili u getribi koliko je lupala pumpa kad ih podigel .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,812
Nisam ništ radil išel sem na tehnički i navratil do Muhača i on je videl da slini antifriz kod glave . Kad sam došel doma bilo suho , napravil sam krug po livadama i potocima opet suho , čep skidan na toplo i hladno ništa se ne dešava danas radil dva sata opet suho i skidan čep ne puše i ne kuha . Sad već sumlja u Muhača da me ne zeza .
To se on samo splašil ko malo dete kad doktoru ide pa se preznojil.....

A i ja budala kaj sam ti pokazal, samo si brigu imal i zagađival okoliš radi testiranja.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
He he Vrsani ma nebojim se kvarova evo danas (buduči da je Nedjelja) odvezel sem Usranog oko 500 metara od kuće i pol sata držal na punom gasu i ne pušta za sad dosta testa . Prvom prilikom kad ću iči u pravcu Muhača ide Usrani kod njega na pregled možda ga se boji .:icon_fU:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ljudi mala pomoć, de nabaviti kvalitetnu pipu goriva za ursulu, evo već treća gore i slini da joj mamicu. Jel paše možda kakva druga pipica?

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Spoji bez pipe. Mislim da je to navoj 3/8 cola, staviš duplu niplu te dimenzije i holender od ove pipice. Ta pipa se i tako koristi jednom u par godina.

Najnoviji postovi

Na vrh