• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ovaj podpedalni cilindar što je na oglasniku sam bio kupio i bio je neispravan, prvo sam prije ugradnje probao kako radi, znači ulje sam ulijo gdje ide dolaz ulja u cilindar i šrafcigerom sam gurao onaj klip unutra što ima i umjesto da ulje izbacuje tamo gdje je izlaz ono ga izbacuje ovamo gdje sam ulijo ulje. Sad neznam jel to neka fabrička greška toga cilindra ili je nešto drugo, onda sam ga morao zamjeniti za originalni Ursusov cilindar i sad koči ali moram dobro stisnuti kočnice da bi stao.

jel si to kupio od ovog trgovca ili samo sličan cilindar tj pumpu ..?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Pošteno nikak. Izbaci pipu pa nek ga filteri očiste.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Trenutno mi je pumpa skinuta, pa sam mislio dok bude pumpa gotova njega ocistiti...

Stavio sam nove filtere pa neka oni kupe smece i dobro...

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Usrani dobil produženje registracije i kosi travu omata bale itd kočnica radi hidraulik se također pokazal dobar .

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Željko pa kaj vam je tak jako drag i mio taj ursus da ga od milja zovete "usrani"? :icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Pa medved se voli usrati :icon_fU: ma još on dobro prolazi da znaš kak zovem 560 !!!!. (nesmijem radi politike )

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Mali, ajd ne seri kvake, te priče prodavaj djeci u vrtiću, a nama koji smo ga imali, radili s njim i nešt povukli nemožeš!

Posljednje uređivanje od moderatora:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Zanimljivo,na brdo su ga helikopterom valda metnuli da more prema dole gnoj rastepsti:icon_eyes:

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ne obično ga deutz izvlači al sad on gnoj trpa s utovarivačom.
Drugi put snimim kako parnjača dimi ahahahah .
Sjednem gledam i nemoram na tv gledat humoristične serije.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
A gnoj su golubovi nasrali na vrh brda na prikolicu.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Mali, ne dipr. Ursus je napravljen od Zetorove špene ali je močan stroj u pravim rukama.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ma nemože ju u brdo rastresivat ipak nije moćan samo se zakopa .
Zato i ne radi jer nemože oteo mu deutz sve poslove .
Što reći više odmah se pale jer nemože.

Najnoviji postovi

Na vrh