• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Videl sam, ali tek kasnije na slikama. A ako sam i zamjetil ranije to nije bil razlog pucanja.
Razlog je bila moja teška ruka ili zamor Zetorove špene.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Danas mi Usrani nije htel zapaliti samo krrrrr očistili sem kreme na akumulatoru no opet krrrrr. Očistil sem šarafe na automatu anlasera i malo dosegnal opet krrrrr. Tada sem skužil da je labav spoj na klemi na kablu koji se šarafi na anlaser. Nakon stavljanja drugog kabla Usrani kresnul.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Sredio ga k'o Golfa pred registraciju :D:

Prilozi

• IMG_20180604_185624.jpg
    IMG_20180604_185624.jpg
    80.7 KB · Pregleda: 102

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Nisam ja njega bojao. Kupio sam polovnu haubu i od svoje i stare sastavio jednu dobru. Samo sam ju ispolirao.
Taman sam se rijesio smrada boje od nove grane auspuha, tako da mi ne pada na pamet ponovno bojati auspuh

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Marko ili da ti je staviti zetorov auspuh onaj sa plosnim loncom....kod mene su na oba ursusa zetorov auspuh i bolji je od ovog ursusovog. Na običnom Ursusu mi je i grana, koljeno i auspuh od zetora.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
A cemu to? I ovaj radi svoj posao. Iako, meni je ljepsi zvuk sa onim okruglim nrgo sa ovim plosnatim

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Ursusov auspuh ima manji fi cijevi i hoće lako da progori lonac (okrugli auspuh), barem je kod mene tako bilo.... A zetorov auspuh ima veći fi cijevi i veći lonac ai traktor ima bolji zvuk. Kao i ovaj što može od većeg ursusa...
https://m.youtube.com/watch?v=gkotcr4fjis

Posljednje uređivanje:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
Marko kolko su vas izašli ovi reflektori na kabini i koje su marke ? Jel dobro osvjetljavaju ?

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
I kod mene je bio originalni ali eto progorio i onda sam opet kupio taj okrugli, bio je neko vrijeme i onda ga zamjenim zetorovim.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Zeljko, progori itekako...

Petretic, na Ebayu narucio paket od 20 komada, ispalo 70 kuna po komadu, ostatak prodao...

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Je li netko radio kvačilo u zadnje vrijeme?
Koliko otprilike koštaju dijelovi da se to napravi kako treba, makar trebalo sve promijeniti?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Obje lamele, kvalitetnije, potisni ležaj, ležaj u zamajcu, i ako trebaju capice i opruge. Za to sve skupa možeš računati oko 1000 kuna, ustvari mislim da i malo više.
Soma kuna bi trebalo biti dosta jer capice obicno ne treba sve.

Najnoviji postovi

Na vrh