• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Gdje može biti da nemože, stavi lance i još ako treba stisneš šperu i mora da ide.

A kad ima puno ceste nesmije se s lancima .
Željko to su oni iz 85 godine .
Sličan ko rx torpedo

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Mali vjerojatno misliš na DX seriju? On ima mjenjače sa strane, 80ks i 5 cil. motor..

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Pa ni ni čudo da je taj Dajc Ursusu preuzel posel: em je skoro dvaput jači i skoro dvaput teži...

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Pa ni ni čudo da je taj Dajc Ursusu preuzel posel: em je skoro dvaput jači i skoro dvaput teži...

Uzeo je i onom od 120 konja poslove sad ovi stoje što je je.
Razlika je golema.
A vjerojatno i potrošnja manja

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Uzeo je i onom od 120 konja poslove sad ovi stoje što je je.
Razlika je golema.
A vjerojatno i potrošnja manja

Normalno da je uzeo poslove kad je to univerzalan traktor koji sa svojih 5 cilindara i svojim gabaritima lako izostavi manjeg traktora od sebe a more i pošlepati većeg u većini njegovih poslova. Slična situacija je i kod mene sa 308 fentom i 567...

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Na mojem Usranom otkazala hidraulik nako ispuštanga ulja i skidanja poklopca pumpe nađen kvar pukel sigurnjak isti sam zamijenil i hidraulik ponovo radi .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Jučer sam ispustili ulje i skinul poklopac danas sastavil za sastavljanje mi trebalo manje od sata. Za lijevu kočnicu mi trebalo oko 3 sata. Imam nosač kaj drži kabinu da mogu skinuti blatobran i žirafu za skidanje reduktora no baš mi se ne radi safatale me godine.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Eee lako je tebi ti barem imaš žirafu a ja sve rukama. Znači dva puta skidam reduktor, prvo stavim nov kočioni glavni cilindar i kad smo šrafili cijev u cilindar onda se nekako slozao navoj u cilindru, e onda skinem taj novi cilindar opet vratim stari koji je izgleda bio ispravan i pola dana tučem po pedali i ozračujem i ništa. I da, podpedalni cilindar je nov. Jest nekoliko puta pedala bila tvrda ali opet propane.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Eee lako je tebi ti barem imaš žirafu a ja sve rukama. Znači dva puta skidam reduktor, prvo stavim nov kočioni glavni cilindar i kad smo šrafili cijev u cilindar onda se nekako slozao navoj u cilindru, e onda skinem taj novi cilindar opet vratim stari koji je izgleda bio ispravan i pola dana tučem po pedali i ozračujem i ništa. I da, podpedalni cilindar je nov. Jest nekoliko puta pedala bila tvrda ali opet propane.
Ja sam na svojem nekad to sve izbacil van, stavil dva kratka, zetorov razdeljnik i preporodil se.

Poslano sa mog Lenovo K10a40 koristeći Tapatalk

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Ma dobri su i ovi njegovi samo je malo zajebano ozračiti. Podpedalni su oba kratka a na drugom c360 4x4 je desni dugački a lijevi kratki i koči dobro.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Mene je zezal onaj dulji i u njemu sam promilenil onu h gumicu (paše od novog tipa zetora) oko 3 kn i odmah se da laganije odzračiti . Kad odzračivaš najbolje izmijenjati sve gumice i onda oko odzračivaš desni držiti stisnutu lijevu pedalu i obratno . Gumice je dobro promijeniti jer se pretvore u želatinu i očistiti celindere od nečistoče i odzračiš bez brige .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
a zašto vi , najmanje koji imate vještine za to napraviti gotovo svojim rukama ne ugradite pumpu od nekog više zapadnjačkog traktora ..sa cilindrima je ipak teže ..treba više pripasivanja i mudrovanja .

a ne ovak sezonski dva put na godinu

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Na mojem Usranom otkazala hidraulik nako ispuštanga ulja i skidanja poklopca pumpe nađen kvar pukel sigurnjak isti sam zamijenil i hidraulik ponovo radi .
A dugo je bil ispravan :(giggle):

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
HE he pa nije bitno koliko je ispravan več koliko je neispravan samo se ti smiješi drugi put (ako se pokvari) ti ležiš pod njim jel si videl da je sigurnjak sumljiv a nisi reagiral :p:,

Najnoviji postovi

Na vrh