a šta sam radioVidi se.kaj si radil na kocnicama?
a šta sam radio
Pa na slikama se vidi da si nekaj delal pa pitam kaj?
Vidio i odgovorio.
A kaj mislis da ti se tak nekaj nemre i na drugom traktoru dogodit !!? Pa nebude te valjda takav problem bacil iz takta !!? Znaš kak se veli - "prespavaj noć, jutro je pametnije "
Nisam videl sve kaj ti je Muhanicar savjetoval, al vrijedi ga poslusati !!
Kreni otpocetka. Ceka te vise od pol dana šerafljenja, al kad jednom to napraviš miran si !!
Očito da ti se pakne zbog nečeg ne šire dovoljno !? Ja sam sličan problem imal na TV-u. Zabaval sam se dva dana i nije išlo. Nakon par dana smirenja živaca, videl sam gdjdm je greška i riješio to od šale !!
Ne daj se !! Pa nebu valjda traktor jači od tebe !?
a valjda neče moram probat ponovno sve korak po korak ipak je muhaničar cijenjen majstor i zna sve o tim traktorima,hvala
jel netko imao problema s prednjim mostom, da pojasnim,
neki dan sam nesto cacko po traktoru i djece sjede u kabini i graju se i mrdaju volanom i skuzim da kako zakrenu volan, prednji most se pomice naprijed nazad cirka 5 milimetara...
e sad pitanje, sta se izlizali, odnosno sta moram ubaciti na osovinu da to fixiram? kako rijesiti taj problem (mislim da nije jako komplicirano to rastaviti)
Probaj onak kak sam ti rekel, ali trebal si taj cilindar u kotaču zamjeniti kad je več bilo širom.neču skidat reduktorblush): kad je unutra sve novo osim koč.cilindra-još ču probat izvana naštelat papučusweat): i onda ponovno dobro odzračit s spojenim papučama sweat):i onda razdvojit i prepumpat kako si rekaosweat): valjda če bit dobro :icon_pray:ili prodajem tog ursusa:icon_redface: i idem na neki drugi traktor:
Ima pločica za kupiti za podlaganje (nemrem se sjetiti promjera bolcna), ali treba skidati centralni i onda podlagati.jel netko imao problema s prednjim mostom, da pojasnim,
neki dan sam nesto cacko po traktoru i djece sjede u kabini i graju se i mrdaju volanom i skuzim da kako zakrenu volan, prednji most se pomice naprijed nazad cirka 5 milimetara...
e sad pitanje, sta se izlizali, odnosno sta moram ubaciti na osovinu da to fixiram? kako rijesiti taj problem (mislim da nije jako komplicirano to rastaviti)
Probaj onak kak sam ti rekel, ali trebal si taj cilindar u kotaču zamjeniti kad je več bilo širom.
Ako bu i dalje zajebavalo probaj promjeniti onaj dugački pod pedalom.
y)robat ču kad malo taj snijeg popusti danas pada ko lud a neda mi se po tom ležat a i auti su mi u garažama pa ima vremena:icon_fU:Ma mozda nije neki veliki problem,daj jos jednom provjerh dal si sve pospajal kak treba i dal jn ozracen skroz .