Svaka čast dedi
Pitam se samo koji je razlog?jedino slabo čuje
Pitam se samo koji je razlog?jedino slabo čuje
I tak, ja u potrazi za Ursusom ne nalazim ni jednog na obali. Nigdje, ni u prolazu. Valjda su se i blitvari toga kutarisali ili su struli od ovog slanog zraka.
U potrazi čam čak i završil u nekoj vojnoj napuštenoj radioni nebi li barem kakav ostatak tam našel.
Kud če suza nek na oko...
Odgovara volan od IMT-a ili od HMT-a koji je dosta skuplji ali ljepši.Eh pa i ja nemam sreče nepaše volan tj nepašu rupe . Znači postoji 3 vrste volana za Usrane , sa dvije spone , sa jednom sponom gornja cijev na šarafe i gornja cijev fiksma .
A tek da vidiš ne dovršeni projekt koji bi bil na mjestu ovoga samo da sam ga dovršil... ali pri kraju je i čim se vratim ide u pogon.Muha dobar ti ovaj APN, dobro si ga sredio,imam istog samo što baš nije sredjen kao ovaj.A valjda će neki Ursus da naleti jednom, ako hoćeš prodam ti svog c360.
Ovaj koji je u postupku bu imal E mašinu. To bu zverka.Bome moram priznati da je taj prava konkurencija mojoj makini! xD
Odlična SL makina na njemu!
Imam samo jedno pitanje ak ste na moru, kak ste prevezli motorić ako nije tajna?
Ispričavam se radi OFF TOPICa!
Ne možeš vjerovati, MUHA traži ni manje ni više nego Ursus .I tak, ja u potrazi za Ursusom ne nalazim ni jednog na obali. Nigdje, ni u prolazu.
U potrazi čam čak i završil u nekoj vojnoj napuštenoj radioni nebi li barem kakav ostatak tam našel.
Kud če suza nek na oko...
Je, i onda najdem