Ne nego iz Kosovog brijega__Kak ne, vozili ste ih sa saveza do doma ali ste morali pod lipom stati da se odmore... koji je groblje prešel taj je bil kak treba.
Ne nego iz Kosovog brijega__Kak ne, vozili ste ih sa saveza do doma ali ste morali pod lipom stati da se odmore... koji je groblje prešel taj je bil kak treba.
Ode ti na Tulove grede
Znači Zetora je bilo i iz mog kraja,e to je onda bila duga vožnja do KriževacaIMT novi se i nisu proslavili velikim dometom Zetori da iz B .Novog .Žitnjaka i Beograda ih došlo dosta kod mene Usrani isto iz Žitnjaka došli svi .
Da točno, s brega su išli. Kak drugačije bi i išli kad su trebali na gurku paliti zbog problema koje je Željac spominjal.
A kaj misliš da je tvoj bolji zato kaj je s druge strane groblja išel doma.
Jako lijepa priroda, super izlet. Ali šta ako se slučajno, slučajno desi da ga tu najdeš. Budeš organizirao vučnu službu da ga doma odvedeš ?Nema šanse. Pobegel sam na sigurno i tam nema šanse da ga najdem jer do tam nema dometa 🤭
To ti misliš da ona ne radi zato kaj ide lagano, ali ona se rijetko otkopča a čim ti stvara problem kakav si opisal najvjerovatnije ipak radi.Ona rucica sto je obilježena mislim da P i S.
Ona mi ne radi.
Kao da ima lufta da neradi kako treba
Kolege danas sam gledao malo oko te rucice puknuo je stift..Napravio sam novi ubacio ali je nikako nemogu prebaciti ni u jedan položaj.To ti misliš da ona ne radi zato kaj ide lagano, ali ona se rijetko otkopča a čim ti stvara problem kakav si opisal najvjerovatnije ipak radi.
Probaj ti nju u radu malo pomaknutu da vidiš jel bu on spustil poluge do kraja pa ako spusti javi se da učvrstimo ručicu.