Cijev koja ide od kučišta termostata prema kileru morala bi biti vodoravna,naravno termostat obavezno ispravan,čep ispravan,po mogućnosti plastični propeler i neb tionda smjlo bacati antifriz van,ćelije bi trebale bitipokrivene sa tekučinom barem jedan do dva centimetra,pozdrav svima .Prije par mjeseci sam kupio ursusa 355 . Imam jedan problem nedavno sam išao orati s njime i nakon nekog vremena je počeo bacati vodu odnosno antifriz van.Bivši vlasnik me je upozorio na to da on baci vodu do jednog nivoa malo ispod saća i hladnjaku i onda stane ali da se ne pregrijava, i stvarno se ne pregrijava jer sam stavio novi sat i vidim da temperatura neide iznad 75-80 stupnjeva.Bivši vlasnik je samo svaki put nadolio vodu i teraj dalje.Zanima me jeli to normalno ,a mislim da nije i što da napravim da se to nedogađa jer mi je žao antifriza.Kolega koji mi je malo slagao taj traktor kaže mi da je termostat ispravan
Kak to napravit kud sta spijit??? Posto ima mjesta ispod haube.Podržavam dečke koji su ugratili turbo plopeler.
Mene samo zanima koja budala je za naše tržište onda onu zastavicu na hladnjak ugrađivala?
Na hladnjak treba nadodati još malo i onda nebu izbacival toliko vode, ili ugraditi expanzionu posudu. Najbolje 25 litri