• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

  • Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,734
To ti je skupo rješenje, bolje sliku neke ljepotice na letvu koju učvrstiš ispod sjedala.
 

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Kvar se rješava odmah,pogotovo ako je mala,jer če ti se s vremenom nakupit još pa skupo...pa se teško odreč par tisuča za popravak,a za pivu i ljetovanje mora bit...:wink:

Ljepo rečeno, al u mom slučaju teško izvedivo (manjak sredstava), na ljetovanje nejdem, a pivu popijem ponekad u društvu.

Susjed ima 4 traktora od 533 do nekakvog MF-a duplaka (neznam broj). On i žena u mirovini, "zet" i snaha rade na "finim" poslovima, a traktori se nakon polja peru i pregledavaju.

Nezamjeram im ni trunke, nek rade i zarade za još dva, samo hoču dočarat da neki imaju za svaku sitnicu, a neki ni za "osnovno".
 

CaseIH

Član
Tu od
3 Stu 2013
Poruka
59
Pozdrav, daj mi recite netko tko zna nešto više o Ursusima, na mom ursusu piše C-355M i plave boje je a limarija je žuta, znaci za naše tržište, a sad sam vidio na njuškalu jednog sa oznakom C, znači C-355C, ovaj moj ima na naljepnici tu oznaku M a taj sa njuškala to nema, uglavnom, što znači to "M" i što znači to "C" ili je C zabunom stavljeno.
 

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,955
Eto i ja se malo ponovil sa c-355 napravljen davnih 79-tih godina .Medo registriran do 26-04-16 , getribu i hidraulik slagal Hubzin- promet generalka motora i komplet kočnice majstor u Križevcima prije moje kupnje, isproban u šumi prvi dojmovi ok. Meni ostalo složit kilavu limariju i vidjet zašto je iskočil iz druge brzine u dol . Poslije nije iskakal ali ipak moram pogledati utor na vilici i utvđivač .
 

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,955
Neće na pazar (IMT) upravo se radi na stavljanju kardanske od 540 i izbacivanju reduktora . Usput pregledana pumpa hidraulike (tko drugi nego Muhač):icon_thumright: Usro za sad zadovolja čak i više nego dobar .
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,187
Japa bu morti zadovoljan, a Muhi buš krv popil z njim. Mislim da se Muha poslije ove tvoje avanture definitivno seli na more. Em je toplije za njegvu reumu, em su uglavnom IMT-ji, poneki Zetor, a Ursusi samo u tragovima...a najvažnije - cijene ruku su dvaput veće neg u našem kraju :)
Kaj mu nisi kupil nekog starijeg Zetora, pa da bar imaš ime na dvoru :D:
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,499
Falim te Bože pa sam ja tog Poljaka videl samo na slikama.
Mada mi se onaj iz Broda zdopal (vlasnik) :(angel):

Kaj da vam velim, zavozl je rusa da bi kupil Ursusa
smiley-killing-himself.gif
---------------------
suicide.gif
----------------------
headshot-suicide.gif
 

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,955
Muhač ak se uozbiljiš budeš dobil krug na medi :icon_super: Vlasnik (ca) iz D. Andrijevaca eh da je bila na prodaju :icon_thumright::icon_thumright:
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,499
Pa da ti ga strgam, rekel sam ti da ga buš moral bolje čuvati nego kaj si rusinu čuval.
Stojo je, a pokvario se, kaj bi tek bilo da je djelo...

Ali bum ga došel snimiti izdaleka.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,499
Taj bu iz dvora samo desno išel prema vinogradima.
U očima one gornje strane odmah porasteš. To i je traktor za k meš iti :icon_rofl:
 

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Kako se ja nesjetim slikat kad idem nekuda. U petak sam šlajso nekakva drva kolegi preko jarka, a duboko da se ni traktor nije vidio. Dan prije malčiro od susjeda, al nikako da ponesem aparat.
 

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,590
Ne nosim ni ja aparat. Novi mobitel sam uzeo samo zbog kamere :icon_e_biggrin:
 

Najnoviji postovi

Na vrh