• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Ne bih se baš upuštao u takve zahvate jer je to teško izbalansirati.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Jel odgovara od zetora takve gramaze su i moje pikni sliku ako ti je blizu!!

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Klipnjača pronađena preko njuškala. U staroj se okretao leteći pa nije dobra.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Motor je stajao godinama u nekoj šikari i sad se čovjek odlučio napraviti generalku pa staviti na svog ursana. Srećom pa voda nije ušla u motor.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Usrani je normalno proradil majstor Muha nije bil zadovoljan radom pa je tražil grešku i naravno pronašel . No sad nekaj zeza obrtomjer radi kak da je spojen na automat za žmigavce sutra montaža nove sajle i Usrani spreman za nove pobjede ,

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
I nova sajla će raditi tri dana jer je mekan onaj jezičac što ulazi u zupčanik. Ja sam malo rastukao taj jezičac, a bio je novi i nema problema.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Muhač osposobil staru sajlu Puknuti imel si prilike čuti kak radi (i kritizirati čistoću) sad imaš jedan veliki minis bio si na par stotina metara a nisi se javil .:icon_hang:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Puknuti ja nisem radil no nebitno u crnoj si knjizi i imaš crveni karton . Sutra idem kod Muhača po Usranoga i dobiti će kupanac i lijevu cipelu .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
sad moraju svi znati da sam ja bil u koprivničkim bregima

dolazi prolječe , sve zeleni tak budu i kartoni

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Usrani stigel doma dobil novu cipelu i okupala ga kiša . Prvi dojmovu su dobri pa sem skinul dinamo i počel montirati alternator zapelo na španeru (stigla noč) sutra me nema doma pa če nastavak biti u Ponedjeljak .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Dobro je, izdržal je taj težak put.

Nažalost, od silne želje da ode (a da ne iskoci kakav novi kvar) nisam napravil ni jedan video brundanja. Ali na uho mi izgleda da bu motor dovoljno snažan da u kombinaciji s novim gumama savlada getribu koja mi baš ne uljeva povjerenje.
Sreča pa najvjerojatnije nebu potrebe za teškim radovima za njega ali ako bude treba biti brz na kuplungu....

Iskreno se nadam da mi je to zadnji takav zahvat na tom modelu.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Muhač lako za brundanje samo naj se nadati da nebi bil povrat sa šlep štangom :(giggle):

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Naj se nadati da je zadnji...bu Željko kupil još jednoga, kad proda 560, da se bolje sprijateljiš s tim modelom :(giggle):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Muhač lako za brundanje samo naj se nadati da nebi bil povrat sa šlep štangom :(giggle):
Ako ga misliš kopčati onda pravac komunalno, bolja je cjena :(giggle):
Naj se nadati da je zadnji...bu Željko kupil još jednoga, kad proda 560, da se bolje sprijateljiš s tim modelom :(giggle):
Ma ako je Željko u pitanju .... kod njega sam u debelom dugu.

Malo se zajebavam ali uz sitne korekcije (trebalo bi ga malo polimariti) taj bu još sve zetore na dvoru nadživel.
Meni bu drago ako smo uspjeli prokužiti kaj je njega bolelo uz sve ono kaj je bilo vidljivo.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
ZJ jako si blizu istini :(clap):

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Onda sam valjda zaslužil zahvalu (kak bi Puknuti rekel) :(giggle):

Najnoviji postovi

Na vrh