• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
642
Ne, diferencijal je od nekog vojnog kamiona ne znam točno kojeg, a ukapčalica je od zetora mislim...

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Ne, diferencijal je od nekog vojnog kamiona ne znam točno kojeg, a ukapčalica je od zetora mislim...
Čini mi se koliko sam mogao da vidim slike difrencijal je od vojnog kamiona Dzemsa ali onaj (split) difrencijal što ga zovu a možda griješim.I kod mene je original od zetora reduktor prednje vuče, znam da neko pravi ručno taj reduktor pa zato pitam.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Usrani stigel doma hidraulik radi još malo igranja oko donje vuče rezanje gotovo treba povariti ali ne vidi se pa mir do preksutra.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Točno Puki ali budem sutra probal Muhača (nadam se) pozitivno iznenaditi pa nije on meni "bilo tko" :(rofl)::icon_rofl:.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Jedva je bogec otišel, nikad i nigde mu nije bilo ljepo kak kod mene, zato je i ostavil pisani trag da je bil :(giggle)::(giggle):

Željac, imam jednog kolegu (koji mi je jučer, a danas bude ako bog da) jednu uslugu napravil koja njega ništ ne košta, a voli pripomoči..... uglavnom, kad njega pitam za račun on meni uvjek odgovori. To se novcima ne može platiti.... naš odnos je sličan našem odnosu.
Tak da nemaš brige :icon_wink:

Borislav, slika ti je poslana na pp.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Bil je danas sjedi bečar, da se nije obrijal ja bi bil sto posto siguran da nova godina kuca na vrata i da me posjetil djedica mraz.....

Uglavnom, malo smo računali i izračunali da smo potrošili cca 1000 kuna za zahvat.
Sad još samo čekam da Željac ugradi vuču i da ga pusti u pogon pod nekim teretima. Danas sam mu doduše ukral cijelo prije podne, ali bude on to pomalo.
Nadam se da je tati srce na mjestu kaj je makina na dvoru, a i sunce je granulo pa može u nove pobjede.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Vuča je riješena hidraulik isproban digel je prednji kraj na 560 pumpa se ne čuje i ne mijenja gas . Na kiperu stavljen šaraf koji glumi graničnik .

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Ja mislim da nas malo vuku za nos pa zato nemaju slika. ;)

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Ja mislim,, da NASA,, neda da se slika,, pošto taj usrani,,, možda ide na Mars,,, onaj Tesla,, što je ošo gore,, haman rikno,,,:icon_rofl:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ja mislim da nas malo vuku za nos pa zato nemaju slika. ;)

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Zoki iskreno ovo smatram uvredom , tko hoće može ga doći slikati (meni bitno da on radi ) !!
nimren X2 nemože u svemir to može samo najnovija tehnika .

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Pa jel ti problem slikat ako te ljudi traže onda se nisi trebao hvalit da si radio

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
mali ne hvalim se slike imam neznam ih postaviti glavno da je najveća mana Usranog riješena.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
mali ne hvalim se slike imam neznam ih postaviti glavno da je najveća mana Usranog riješena.

Ahaha glavna mana je vozač šalim se pa lako je na posti image i kopiras link i stavis

Kopiras direktan link za forume i zaljepis u poruku
Netreba registracija

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh