• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Željko, sad radi samo sa vanjskom pumpom ili mogu u paru?

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kompresor ima a ocu se sviđa sic kakav je gore. Danas malo pregledan jer će trebati na tehnički. Hidraulik još drži rastepač svjetla rade volan ok .Jedino lijeva kočnica slabije drži polako pilasta propušta (provjera prstom ) .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Usrani i 560 su vozili gnoj pa je bila prilika vidjeti razliku potrošnje goriva. Na 10 izveženih prikolica 560 je potrošil malo vise od 15 litri plave a Usrani malo manje od 10 litri. Uvjeti potpuno isti.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Puknuti cjena nije bitna oba su moja oba su stara i oba (uz pomoč Muhača) služe svrsi no moram reči sa 560 vrti pumpu volana i kompresor pa i to malo diže potrošnju .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
nisam mislil tvojima , nego opčenito
ti si jedan od rijetkih koji ima oba u isto vrijeme i može napraviti takve usporedbe

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ma ispalo slučajno buduči da su oba bila prazna a Usranog sam posudil kolegi pa ga 560 zamijenil u vožnji tak sem točil i mjeril potrošnju .

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,438
Puknuti cjena nije bitna oba su moja oba su stara i oba (uz pomoč Muhača) služe svrsi no moram reči sa 560 vrti pumpu volana i kompresor pa i to malo diže potrošnju .

A i niste uzeli u obzir da je urkan 5 brzina i da je ipak malo brži od IMTa koji je spor ko puž..

Dobrica

Član
Tu od
14 Pro 2015
Poruka
82
Vrlo zanimljiva usporedba potrošnje iz prve ruke, u mojem kraju se često navodi zetor kao jako veliki pijanac često veći od imt-a, izgleda da je to možda samo jal nekih ljudi koji ne vole zetore i ursuse.

Najnoviji postovi

Na vrh