Sta se tice poklopca naravno stari je ali semeringa sam oba kupio nova rabrastu gumicu i onu okruglu gumicu i ona prstenasti zeger,a ova druga strana se grije bas kocnica i ozraceno je bilo ali nista a kada na papucici otegnem hod na cilindricu da lovi skroz pri kraju onda je dobro
a sam mislil da mi je 5 cilindar al nije bil jer od kad sam promjenil ulje vise mi se to ne dogada.
Kolko te sve kostalo?~jesi orginal stavljal ili?
A di je taj 5 cilindar? oko 300 kuna sam platio djelove...
Meni je na zetoru ispod desne noge kad sjednes na sic,znaci na desnoj strani getribe,e jel ti imas slozen zracni sistem na njemu?
Taj cilindar izjednjacava obje kocnice kad su spojene pedale i ujedno aktivira zrak za kocenje zracne prikolice.
windows 7 screen shot
decec to nije zetor...skinuo sam cijev od zraka ursus to ima na jednoj pedali ujedno i taj regulator zato i je jedan cilindar duzi a jedan kraci nemoj napamet pricat...
Ja sam htel pomoc,jesi taj duzi promjenil ili repariral?
Onda bu jedna niska a druge nebu.Rastavio drugu stranu dobra je suha ko barut,kupit cu oba na pedalima clindra nova pa cu onda vidjet st se dogada
Onda bu jedna niska a druge nebu.
To tak obično ide kod njega.
Ugradi mu 5 cilindar popreko ko na zekanu
Ako ne cure čemu ih mjenjati?
Provjeri lajtung dali je propustan u obje strane.
Da ga nisi negde malo stisnul :icon_winkle:
Rece mi jedan covjek da Ursus C-360 trosi gorivo tri puta vise od Imt 539 jeli to istina??
Koliko moze potrositi za dan u oranju??
Nije 3puta al duplo je s tim da oba vuku 2 brazde al ide puno bolje i brze pa ti racunaj kaj je manje a kaj vise.
A kakav je Ursus C-335 u poređenju sa Imt 539??
A kakav je Ursus C-335 u poređenju sa Imt 539??