petar kaže:Pa imt odnosno rakovica je pravila motore po perkins licenci, sad kolko u to neću ulazit
Ima moj kolega takav 1234, 120 ks isto rastavljan je 100 puta , ali kolega kaže da je najveći problem toga traktora što nema 1000 okr kardana, pa mu taj traktor ne služi ničemu, samo tanjura s njim.zrine892 kaže:pojma neam....ali sigurno nije jeftino...jer on je vec 4-5 puta radio generalku,pa menjaca,hidrauliku...a traktor je 98 godiste...
ako ga vec rastavio 100 puta, neradeci nista snjim osim tanjuranja, koliko puta bi ga tek rastavio ako je snjim i drugo nesto radio .a tek kad bi imao 1000 okr e tad bi vec bio problem :lol: ,ako mu ovo rastavljanje do sada i nije neki narociti.---problem naravno .DF&Torpedo kaže:Ima moj kolega takav 1234, 120 ks isto rastavljan je 100 puta , ali kolega kaže da je najveći problem toga traktora što nema 1000 okr kardana, pa mu taj traktor ne služi ničemu, samo tanjura s njim.zrine892 kaže:pojma neam....ali sigurno nije jeftino...jer on je vec 4-5 puta radio generalku,pa menjaca,hidrauliku...a traktor je 98 godiste...
Ja sam nešto napisao, ali ne do kraja, moja greška.strongboy kaže:ako ga vec rastavio 100 puta, neradeci nista snjim osim tanjuranja, koliko puta bi ga tek rastavio ako je snjim i drugo nesto radio .a tek kad bi imao 1000 okr e tad bi vec bio problem :lol: ,ako mu ovo rastavljanje do sada i nije neki narociti.---problem naravno .DF&Torpedo kaže:Ima moj kolega takav 1234, 120 ks isto rastavljan je 100 puta , ali kolega kaže da je najveći problem toga traktora što nema 1000 okr kardana, pa mu taj traktor ne služi ničemu, samo tanjura s njim.zrine892 kaže:pojma neam....ali sigurno nije jeftino...jer on je vec 4-5 puta radio generalku,pa menjaca,hidrauliku...a traktor je 98 godiste...
.
Pazili su oni njega, i multi-power ne koristi jer nakon češće uporabe strga se.ma treba malo vise imati i osecaj i dusu za strojeve.kao prvo nisu mala investicija pa da da bi tako lako ostavili da traktor ili bilo koji poljoprivredni stroj, pa i kamion ili auto,ostavili da tako lako propadne i unisti se.kao drugo, sam popravak zahteva nekad manju, al nekad bogami vecu svotu novaca, zivaca i vremena,a kolko ce taj popravak biti efikasan sto zbog majstora, sto zbog djelova i njihovog kvaliteta, to je znak pitanja.i trece ako se defekt desi u sezoni rada, onda se zaguba utrostrucuje....zato malo lakse i pazljivije sa strojevima .a jos da dodam i ovo: kad traktor onako dimi, pokusav da kaze svom vozacu "MA PRETESKO MI JEEEEE".a kad to traktor stalno ponavlja, onda polako dolazi vreme da se uloge zamjene...