petar kaže:Pa imt odnosno rakovica je pravila motore po perkins licenci, sad kolko u to neću ulazit
Ima moj kolega takav 1234, 120 ks isto rastavljan je 100 putazrine892 kaže:pojma neam....ali sigurno nije jeftino...jer on je vec 4-5 puta radio generalku,pa menjaca,hidrauliku...a traktor je 98 godiste...
ako ga vec rastavio 100 puta, neradeci nista snjim osim tanjuranja, koliko puta bi ga tek rastavio ako je snjim i drugo nesto radioDF&Torpedo kaže:Ima moj kolega takav 1234, 120 ks isto rastavljan je 100 putazrine892 kaže:pojma neam....ali sigurno nije jeftino...jer on je vec 4-5 puta radio generalku,pa menjaca,hidrauliku...a traktor je 98 godiste..., ali kolega kaže da je najveći problem toga traktora što nema 1000 okr kardana, pa mu taj traktor ne služi ničemu, samo tanjura s njim.
Ja sam nešto napisao, ali ne do kraja, moja greška.strongboy kaže:ako ga vec rastavio 100 puta, neradeci nista snjim osim tanjuranja, koliko puta bi ga tek rastavio ako je snjim i drugo nesto radioDF&Torpedo kaže:Ima moj kolega takav 1234, 120 ks isto rastavljan je 100 putazrine892 kaže:pojma neam....ali sigurno nije jeftino...jer on je vec 4-5 puta radio generalku,pa menjaca,hidrauliku...a traktor je 98 godiste..., ali kolega kaže da je najveći problem toga traktora što nema 1000 okr kardana, pa mu taj traktor ne služi ničemu, samo tanjura s njim.
.a tek kad bi imao 1000 okr e tad bi vec bio problem :lol: ,ako mu ovo rastavljanje do sada i nije neki narociti.---problem naravno
.
.
Pazili su oni njega, i multi-power ne koristi jer nakon češće uporabe strga se.ma treba malo vise imati i osecaj i dusu za strojeve.kao prvo nisu mala investicija pa da da bi tako lako ostavili da traktor ili bilo koji poljoprivredni stroj, pa i kamion ili auto,ostavili da tako lako propadne i unisti se.kao drugo, sam popravak zahteva nekad manju, al nekad bogami vecu svotu novaca, zivaca i vremena,a kolko ce taj popravak biti efikasan sto zbog majstora, sto zbog djelova i njihovog kvaliteta, to je znak pitanja.i trece ako se defekt desi u sezoni rada, onda se zaguba utrostrucuje....zato malo lakse i pazljivije sa strojevima.a jos da dodam i ovo: kad traktor onako dimi, pokusav da kaze svom vozacu "MA PRETESKO MI JEEEEE".a kad to traktor stalno ponavlja, onda polako dolazi vreme da se uloge zamjene...