Ih, mani se bočne kosilice za ursusa.
Imo ja, živo zlo, nemože stat remenica veličine imt-ovih, bar na mog, nego manja, pa moraš kosit na većem gasu. Pa pukne ovo, pa ono, pa stari zapne tam, ja vam, ode zub, najgore je bilo kad sam ga nabio u panj, nebi ga bog izčupo.., izvlači kosu za oštrenje, pa remenje, španer dok nismo stavili drukčiji nije išlo, pa 100 pizdarija, i na kraju kad štopa na krtinama, ili uhvatiš pokošeno, il je velika trava pa nevidiš kuda si prošo, spor hidraulik pa dok on digne, a ni spuštanje mu neide brzo jer je malo opterećenje pa smo stavljali na poluge neku masivnu polugu za vuču prikolice kad je to gov*o na traktoru jer onda donja poteznica smeta...
Prodana za 100eura, nikad sretniji nisam bio, presto pit i psovat, skoro pa bih dao i 100e sam da ju netko odnese..
Po toj cijeni sam prodo i za 539 bočnu, dobio s traktorom, nije bila u ekstra stanju, nismo ju ni probali bilo mi malo i krivo al neće stari to u dvorištu..
Smotana nesmije bit, provjeri greben, luft na bolcnima grebena, ono gdje se štela nagib, ak ima lufta onda u transportu klatara, remenica nesmije bacat, ležaj, cigančicu ili ti radilicu lako promijeniš i nemoj stavit metalnu, jer onda puca kosa a ne ona, zubi, kosa, pogledaj kako kosa leži, ak probaš vidi jel se grije da ju nije baja stegnio pa leži odlično a nakon sat vremena nema klizača, il ju probaj izvuć.. Onak, jeb ga, gledaš sve..