Zanima me jeli ovaj traktor prodan trbao sam ga kupiti prije 2 god razišli smo se ja i gazda Andrija u nekih 300 eura ????Ovaj ima original MF motor
I od prvoga dana je dimio ko lokomotiva, da bi jednom prilikom zbog nestrucnosti tada ovlašetih URSUS servisera od PMT-a u bivšem PIK Đakovu zbog neke sitice ( filter ulja hidraulike)traktor proveo rastavljen nekih mjesed dana.Kada bi pregledavali pumpu goriva uvjek bi bilo OK. Traktor je teško palio i dimio išo prazan išo pun. U normalnim uvjetima oranja trošio je 10lit/KJ goriva sa 3x12 V&N Farmer L950. Proljetos je također neka sitnica bila u hidrauliku,mislili su da je pumpa ali pumpa je bila ok.Jesenas je ujaku puko film i on i kolega skinili pumpu goriva i rastavili i složili paljenje ponovo.Sada je to drugi traktor,toliko je dinamitan da je za nepovjerovati.Inače najviše posla sam ja na njemu napravi i nabio radni sati.
.
sa ovakom ITAS kamionkom sa nekih 13-14.000kg pšenice ide bez problema a nema zračno kočenje :lol:
TX ovoga traktoraša poznaš :lol: :lol: :lol: to je u mlađim danima
Nisam ja
Danas mi je opal poklopac hidraulika na palec, sutra sam mu j............. mamu
Sva sreča pa je poklopac bil u dva dijela :icon_biggrin:
Jesi se nahitil s njim i onak jako klel?:icon_biggrin:
Kaj si lud, ko bi ga digel.
Sutra je najebo jer me tek sad počelo boleti i celu noč bum imal nočne more.
Nebu išlo.
Smeče ide u čoše dok se ne oporavim i ohladim.
Znači tam negde oko -15 º C.
Lijepo sam ti rekel nemoj mislit na ženske dok radiš možeš li meni skinut poklopac hidr na dva zekana puštaju ulje na torzionki od 4 gumice puštaju unutarnje mijenjali ih naši dečki jer su slinile nakon njihove promjene sad puštaju em ti njihov posel i dijelove :icon_hang:
Lijepo sam ti rekel nemoj mislit na ženske dok radiš možeš li meni skinut poklopac hidr na dva zekana puštaju ulje na torzionki od 4 gumice puštaju unutarnje mijenjali ih naši dečki jer su slinile nakon njihove promjene sad puštaju em ti njihov posel i dijelove :icon_hang:
Ak ti muha nemre dam ti broj od decka koji samo zekane dela i mece samo orginal robu i dojde k tebi doma naravno,samo moras imat struju i beton dole i u jednom danu ti rjesi oba dva.:icon_biggrin:
Nije problem posel igram se tim i sam več gumice ništ ne vrijede malo ne stignem struja i beton ne kužim ja to dižem žirafom isto kak i bočne reduktore itd ma samo zezam muhaničara zbog crnog nokta :icon_lol:
Kak misliš pod traktor pa diže ploču od hidraulike gore , ima žirafa 2 tonska ima beton ima struja ima agregat 8kw ima i malo znanja skidal sam bar 30 ploča (nekad davno) ali nema kvalitetnih gumica i vremena i volje . Oriđiđi gumica nema otkad je češki Gu.... prestal raditi :icon_hang:A sve pet,da bitno je da su kvalitetne da se malo malo ne mora raskapat.
Coveku treba beton da ne dela u blatu i da more dizalicu deti pod traktor,a struja za kompresor i svetlo ak ga noc lovi.
Taj tvoj mešter je samo čul da postoji tam negde teren :icon_scratch::icon_scratch:Coveku treba beton da ne dela u blatu i da more dizalicu deti pod traktor,a struja za kompresor i svetlo ak ga noc lovi.
Taj tvoj mešter je samo čul da postoji tam negde teren :icon_scratch::icon_scratch:
Daj ga pitaj, onak usput, tam jednom čoveku je ostal na polju u blatu do koljena sa zakopanim plugima ...................
Samo ti bum napisal da je prije par godina čovek došel po mene podvečer jer je oral (razoraval je polje i na sredini, pošto je polje išlo ukoso, je ostala špica, uklinek, jebiga, neznam, kak da to stručno napišem ali bitno da me razmeš) i kad je došel na tu špicu mina je raširila stražnje noge. popucali su šarafi (kojih je dio najvjerojatnije prije popadal) od reduktora.Ma kuzim da nema idealnih uvjeta i ovisi kaj ode ak je ostatal negde u blatu netreba traktor ici na pola nego se na polju slaze,ja sam mjenjal ac pumpu na polju i skidal pumpu za vodu,al ak treba na pol to je u blatu tesko,a plugi se otkopce i odvleces traktor na tvrdu ledinu ispod hrasta pa odma imas hlad i granu za flasencuk ili za obesiti se....rofl):rofl)::icon_hang::