krki kaže:
mf 240 s kolka je cjena bez kabine jel ko zna
Uzelov (turski) ni ne prodaju bez kabine i podesivih poteznica i sto ti ja znam cega i kosta, napamet govorim, nekih 100.000
bez pdv-a. Jurval prodaje pakistanske Millat MF240 i sada na Gudovcu im je bila istaknuta cijena od 71.000 plus PDV. Traktor bez icega, samo sa roll-barom. Vrlo zanimljiva cjenovna politika. Prvo su pred jedno mjesec dana pustili reklamu sa cijenom od 59.000+PDV. Nazvao sam jedno tjedan dana kasnije i rekli su mi cijenu od 63.000+PDV. Kad sam priupitao sto je sa cijenom od 59.000 odgovoreno mi je da je to bila samo promotivna ponuda. I onda kad sam ih nasao na Gudovcu neugodno sam se iznenadio sa cijenom od 71.000+PDV za traktor sa mehanickim volanom i bez ikakave opreme (cak nit sa onom smjesnom plasticnom "nadstresnicom" koja se nadoplacuje). Vrlo zanimljivo da je tamo bilo parkirano jedno 4-5 istih Millat MF240 traktora.
Gospodja koja je tamo valjda cuvala stolicu ni nakon sto me je vidjela da se detaljno interesiram za traktor nije se udostojila da mi se obrati ili da mi, nedaj boze, gurne u ruku kakav prospekt.
Posebna je prica kabina. Na pitanje jeli imaju kabine odgovoreno mi je, onako vrlo nezainteresirano, da mogu cekati na kabinu iz Njemacke po nevjerojatnih 18.000 kn (
25% vrijednosti traktora !!!) ili malo vise cekati na kabinu iz Bosne po 10.000 kn. (Koja usput, jos nije napravljena ni kao prototip jer je drukcija nego za Uzelov MF240. Pouzdano znam. I kosta u maloprodaji u Bosni 750 Eura sa pdv-om, odnosno 5.500,00 kn) Bas i nije neka ponuda da neodredjeno vrijeme cekas na nesto sto jos ne postoji i jos da ti se to masno naplati.
Detaljno sam pregledao zavrsnu obradu i dojam je da nije ni blizu onoj Uzelovoj, definitivno nije po MF standardima. (tockasti neofarbani dijelovi motora, na kablovima se vide ostaci izolirbanda !!! kojima su lijepili kontakte prije farbanja, kablovi vise jer su stedjeli na vezicama, varovi su kao da sam ja vario itd). Ovaj izolirband me bas zacudio. Ja sam mislio da se motor farba prije spajanja kablova, ali sad vidim da to nije slucaj.
Takve stvari nisam vidio niti na Uzel MF240 niti na IMT539.
Istina, na bloku motora pise Perkins pa je za vjerovati da su, ako nista drugo, koristili perkinsove kalupe za lijevanje.