evo i mene interesira takav sustav samo jedno ne kužim 8pošto sam novi ovome a mi kad doma imamo tele ga gojimo i onda u klaonicu ali kako nači kada imam više komada tj junaca kome da ih prodam mesaru otkuplijavaču ili kak men prvenstveno interesira dali je teško nači kupca za junce
hvala na odgovorima , nego me interesira dali ima di za kupiti belgian blue junice i sta mislite o držanju tog , meni je jako interesantno a i volim tu pasminu
A koliki je poticaj po grlu i po kravi s teletom? Koliko treba grla imat za ostvarivanje poticaja? 0.8 ha za ispasu 0.5 ha za sadnju po grlu, jel to istina?
Unaprijed hvala!
Ja malo drugačije gledam na to.
Nebi nikakvu proizvodnju pokretao kad bi se oslanjao na poticaje kao neki ovdje. Striktno samo vlastiti kapital i naravno garancija za cjenu proizvoda, nikakvi poticaji, jer od poticaja nema kruha!
Gospon, ako se to odnosi na mene, onda mi je zao sto na jedno pitanje decka iz skoro centra zagreba tako odgovarate! Pitanje koliko je poticaj za nesto, ne znaci da se krece u biznis s necim zbog poticaja! Pitanje koliki je poticaj sam postavio cisto informativno, a ostatak pitanja cisto da vidim kakvi su uvijeti! Sto krava, sto čudi!
- Jel se isplati drzat jedno 5 krava u tome sustavu i koja je najbolja pasmina ?