• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uzgoj lavande

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
upravo mi bio čovjek za eko nadzor...i kaže da prolazim tj. da zadovoljavam uvijete...kaže da je spao poticaj za eko nadzor ali da su mu rekli iz ministarstva da će ići pod kraj mjeseca prema gore....

G

ggaspari

Guest
dakle ako bog (ministar) da, bit će malo više
šta nije bio poticaj oko 3000kn/ha za eko?

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
je neznam kako vama ali meni vrijeme ne da niti dirnuti u zemlju,,,2 dana kiša pada pa 1dane nepada pa opet pada...i tako u nedogled...planirao sam okopavanje lavande ovih dana tj u subotu ali ako ovako nastavi...blaga katastrofa. freza spremna i čeka par sunčanih dana da se malo tlo osuši i da svoj bijes iskali na korovu :) :)

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
749
Ja sam prijašnju sedmicu isfrezo,sad čekam da idem malo pokositi između njih s trimerom.Malo je zarasla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

G

ggaspari

Guest
ehhehe trebali smo se baviti uzgojem trave ( ne mislim na TRAVU!!!!!)
patrik možeš stavit koju sliku?

G

ggaspari

Guest
odlično .
konačno malo sunca
netko možda planira sadit nešto? več jeste ili ne ?
ja sam trebao krajem 3 mj. ali sva sreća da nisam jer je bilo relativno hladno, nadam se iduči week end
pozdrav svima

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
ja sutra napadam na TRAVU :) boga moleći lijepog vremena....imam u planu posaditi još oko 6.000 sadnica na njivu i sa time bih završio sa sadnjom na toj parceli...a onda veliko finale 20hektara,,,ako sve ispane kako sam planirao...

e by the way...bacam se na turističke grane,,pravi se velika drvena kuća sa 10 kreveta, otvaraju se paintball igrališta,,,i meni najdraže ATV vozila za vozati po brdima i šumama...eto mjesto za okupljanje forumaša :) pozdrav

G

ggaspari

Guest
ne zvuči loše roko
atv iznajmljuješ ili? stavi koju sliku ako može
pozdrav

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
749
Koliko ti je stara da je još moraš okopavati?
Mi smo samo prve 3 godine, kasnije samo frezanje i košnja.

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
u 10.mjesecu će biti pune 2 godine,,,još ove i iduće godine okopavanje pa ću kositi između redova a oko sadnica plijeviti travu...

G

ggaspari

Guest
dobre slike, ali bez trave bit će još bolje ;-)
šta vi mislite, kad je krajniji rok za proljetnu sadnju?
nikako da krenem, ili kiša ili ovo ili ono, nikako da počne akcija
ja mislim da je čitav 5 mj ok , čak i šesti!? šta vi mislite?

G

ggaspari

Guest
bok stari!
da te nešto pitam čisto informativno
imam njivu pokraj ceste i često ljudi znaju stat i pitaju imam li ulja ili šta ja znam neki projzvod.
pošto mi biljke imaju samo god. dana još nemam ništa pa sam mislio ako vi imate ulja , vrečice,itd mogli bi nešto skombinirat?

šta kažeš?

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
749
To je moje pravo ime pa možeš slobodno napisati "za Patrika".
A za ovo sve prodano,nemamo više ni deca ulja niti vrećica jer nam još fali po ljeti, jer puno prodamo.Možda ima roko šta ili u dalmaciji tamo to ide polako pa im ostane,ili daj oglas.

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
749
Ide ide ,zato sada mislimo proširit da "zadovoljimo potrebe tržišta". :D :D :D

Najnoviji postovi

Na vrh