D&D gdje si nestao? Samo ti komentiraj za to forum i služi. Iz svakog komentara (dobrog i lošeg) se može nešto naučiti... I neki drugi su prebacili 1000 postova prije nego su zataknuli i šibu u zemlju, jeli tako Smiljane? Ne mislim ništa loše samo kažem da je bolje dobro promisliti jer kad jedanput kreneš nema više povratka...lješnjak je jako dugoročna investicija, za koju je u momentu podizanja plantaže teško procjeniti hoće li ti se isplatititi ili ne, pogotovo iz razloga što država nema neku dugoročnu politiku koja bi te pratila, nega danas ovako, sutra kad dođu oni drugi onako i sad ti znaj[/QUOTE]
Nisam nestao, po noći radim projekte a po danu kunjam i hodam kao pijan. Oči me posve izdale, Autocad mi postao neprijatelj :roll: Možda većini zvuči suludo to što mislim da je 30 ha neka površina od koje se može živjeti. Kako je stanje trenutno, to može biti i znatno manja površina,ali tko zna kako će biti kasnije. Što se tiče države....iako uglavnom radim za državu i državne institucije te sam navikao na svašta, nema ministarstva za koje nisam radio,znam brdo ljudi, kužim se u papire....opet mogu reći da sam po pitanju nekih tema koje se tiču države a vezane su uz nasad na granici da počnem vrištati. Navodno kad se odmore od godišnjeg odmora dobit ću neke odgovore koji me pate. Btw, što se tiče toga "kad dođu oni drugi"...meni je svaka promjena vlasti,bez obzira koja bila kolac u leđa barem 6 mjeseci. Za nešto što je odrađeno, dobiven posao na javnom nadmetanju,sve potpisano od strane nadzora,sve uredno....čekam isplatu već 40 dana preko roka jer se promijenila faca br 1 kod tog naručitelja. Došla faca br 2 i ta faca još nema pravo potpisati da se plati. Navodno će u rujnu faca br 2 postati prava faca. Nevjerovatno. Tako da me skoro ništa ne čudi.