S obzirom na vremenske prilike to si trebao obaviti vec drugi put.Bobić šta mislite da pomešam Akord, Talstar i Mankogal zajedno za ova dva stabla i celu plantažu preći sa tom zaštitom. Pozdrav
Nenad mislim da li ova tri preparata mogu ići zajedno i koji se odnos daje za Akord u 10l vode.S obzirom na vremenske prilike to si trebao obaviti vec drugi put.
Bobić šta mislite da pomešam Akord, Talstar i Mankogal zajedno za ova dva stabla i celu plantažu preći sa tom zaštitom. Pozdrav
Nenad kod mene su bile katastrofa vremenske prilike od mraza koji je bio 3,3 do obilnih padavina tako da sam ja 27 februar zaštitio Signum protiv monilije pa drugi put sam išao Signum, Talstar i Mankogal ne mogu tačno da se setim ali mislim u punom cvetanju i kasnije je bilo noćna mora.Nenad mislim da li ova tri preparata mogu ići zajedno i koji se odnos daje za Akord u 10l vode.
Послато са 6044D уз помоћ Тапатока
Koju koncentraciju koristite kada folijarno prihranjujete ureom ZA MLADI NASAD (2 godina)? 0.5%?
Molim za pomoć ako netko zna.Imam lješnjake stare oko 10 godina i ovo proljeće su mi se počele sušiti jednogodišnje grančice na stablima i to samo na Istarskom dugom dok je na rimskom sve ok. S tim da su mi prošle godine gusjenice napale stabla ali pretpostavljam da to nije uzrok sušenju grančica,E sad ja sam na eko proizvodnji.Da li netko zna možda uzrok sušenju i kome se obratiti, koja sredstva koristiti...
Nenad koji ti imaš atomizer. Pozdrav.Ako uspemo sa atomizerom uci u zasad
Prosle nedelje jedva nadjem "pogodan" dan , vedar bez oblaka ....zavrsim prskanje i dok sam uterivao traktor.....kisa.
Molim za pomoć ako netko zna.Imam lješnjake stare oko 10 godina i ovo proljeće su mi se počele sušiti jednogodišnje grančice na stablima i to samo na Istarskom dugom dok je na rimskom sve ok. S tim da su mi prošle godine gusjenice napale stabla ali pretpostavljam da to nije uzrok sušenju grančica,E sad ja sam na eko proizvodnji.Da li netko zna možda uzrok sušenju i kome se obratiti, koja sredstva koristiti...
.Pozdrav, posadio sam ove godine nasad oraha od 1.5 hektra. Kako orah treba dugo cekati dok rodi planiram ove godine na jesen posaditi izmedju redova oraha ljesnjak, posto je razmak izmedju oraha 10 metara.Zanima me vase misljenje na ovu ideju.. dali je to ok.. takodjer ako mi mozete predloziti gdje kupiti eko sadnice ljesnjaka.. planiram po sadnici izdvojiti po 25 kn... unaprijed hvala na odgovorima...
Ako uspemo sa atomizerom uci u zasad
Prosle nedelje jedva nadjem "pogodan" dan , vedar bez oblaka ....zavrsim prskanje i dok sam uterivao traktor.....kisa.