• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uzgoj lijeske

cerex

Novi član
Tu od
25 Lis 2024
Poruka
21
Imam 1 ha ljesnjaka u 8 godini. Od sorti trebale su biti tonde ali ima svacega. U planu sam da kupim ciffareli usisivac, u dilemi sam da li da kupim gore navedeni usisivac sa precnikom usisnog crijeva 75 ili 100 mm. Ima li neko iskustva u ovome?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,722
Pročitaj što piše u uputstvu za upotrebu za jedan i drugi. Valjda postoji objašnjenje zbog čega postoje dva promjera cijevi? Logika govori da se radi o moći usisavanja. Što bi drugo bilo? Najbolje pojašnjenje bi ti mogao dati onaj tko je radio i sa jednim i sa drugim promjerom cijevi, a mala je vjerojatnost da takvih ima puno, pogotovo na forumu.

blackout

Aktivni član
Tu od
1 Ruj 2017
Poruka
451
Bolje je platiti sakupljanje, taj Cifareli je stroj jako malog učinka i dosta nepouzdan. Isprobaj stroj kod nekoga tko ima pa se uvjeri sam, po meni bi bilo bolje kupiti nekakav usisavač tipa Facma 120 polovan

cerex

Novi član
Tu od
25 Lis 2024
Poruka
21
Problem je sto u mom kraju nema niko zasad pa tako ni mogucnost da to platim.Citao sam o usisivacu jedni ga kude drugi fale treci govore e moj brale pa ti sad budi pametan. Imam kultivator i kupovina facme bi iziskivala kupovinu traktora tako da bi najbolje bilo izgleda kupiti motorku i rijesiti se briga a bas se je ulozilo para u zasad ....

Najnoviji postovi

Na vrh