• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uzgoj lijeske

cerex

Novi član
Tu od
25 Lis 2024
Poruka
20
Imam 1 ha ljesnjaka u 8 godini. Od sorti trebale su biti tonde ali ima svacega. U planu sam da kupim ciffareli usisivac, u dilemi sam da li da kupim gore navedeni usisivac sa precnikom usisnog crijeva 75 ili 100 mm. Ima li neko iskustva u ovome?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,722
Pročitaj što piše u uputstvu za upotrebu za jedan i drugi. Valjda postoji objašnjenje zbog čega postoje dva promjera cijevi? Logika govori da se radi o moći usisavanja. Što bi drugo bilo? Najbolje pojašnjenje bi ti mogao dati onaj tko je radio i sa jednim i sa drugim promjerom cijevi, a mala je vjerojatnost da takvih ima puno, pogotovo na forumu.

blackout

Aktivni član
Tu od
1 Ruj 2017
Poruka
451
Bolje je platiti sakupljanje, taj Cifareli je stroj jako malog učinka i dosta nepouzdan. Isprobaj stroj kod nekoga tko ima pa se uvjeri sam, po meni bi bilo bolje kupiti nekakav usisavač tipa Facma 120 polovan

Najnoviji postovi

Na vrh