palamudenje
ovaj mi ne bi pipnuo granu a kamoli nesto vise
Možeš li ukratko obrazložiti zašto?
palamudenje
ovaj mi ne bi pipnuo granu a kamoli nesto vise
Ako može netko da mi pojasni, ako to ne razumijem i tako je, da palim motorku i niveliram nasad na nulericu..
Teško je se vratiti nazad bilo u ljubavi ili voćarstvu. Nemamo dva života da ispravimo greške ali onaj posle ovoga moguće budemo ministri.Plemeniti,
nikad nije kasno da se ljubi strasno (na nulu). Posljedice te ljubavi su već druga priča.
Meni se za neke aktivnosti također znalo činiti da sam zakasnil s njima, a onda se, ali ne uvijek, za par godina pokazalo da sam pogriješil u procjeni. Kaj moremo, takav je život.
Plemeniti,
nikad nije kasno da se ljubi strasno (na nulu). Posljedice te ljubavi su već druga priča.
Nemoj se jeziti kako kažu slovenci. [emoji23][emoji23][emoji23]U pravu si, nisam znal.
Hvala kaj si mi pojasnil u pp. :drink:
O cemu sad ti, da li mene prozivas za upitnu dobronamjernost?
malo se jesam nasalio s tvojim nickom kad sam te zamolio za objasnjenje, ali sve u pozitivnom i prijateljskom kontekstu. -
Ispričavam se, ako sam svojim prethodnim postom nekog povrijedio. Ubuduće se trebam pridržavati preporuka iz Dubrovačke Republike i izbjegavati pisanje škakljivih odgovora za vrijeme južine. :icon_wink:
Moram da se izvinim za svoju šalu a verovatno se neko našao u toj šali jer neko nije ni za šalu a o ozbiljnim stvarima to je ogromno velika razlika.