Evo rezultata orezivanja
UUUU , bravo Bogi ovo bas lepo izgleda - okiceno ko bozicna jelka.
nemora biti muljaža od kade su ukinuli poticaj za podizanje trajnih nasada i potraznja za sadnicama kakva je prije bila je stalaPozdrav svim forumašima.
Pošto na jesen planiram zasadit 2ha lješnjaka zanima me kakva imate iskustva sa sadnicama, ja sam trenutno našao na njuškalu za 8kn po sadnici ali mi se čini nekako malo pa predpostavljam da je neka muljaža.:scratch
Za sadnicu golog korijena (otkinuti izboj od matičnog stabla sa korijenom) je cijena OK. Cijepljena sadnica u kontejneru, teško da bi išla za tu cijenu :scratchPozdrav svim forumašima.
Pošto na jesen planiram zasadit 2ha lješnjaka zanima me kakva imate iskustva sa sadnicama, ja sam trenutno našao na njuškalu za 8kn po sadnici ali mi se čini nekako malo pa predpostavljam da je neka muljaža.:scratch
pozdrav svima ..
sta mislite dali će nam lijeska izdržati ove hladnoće ...
Mislio sam na vaše u unutrašnjosti ... jer ako vaši izdrže ja nemam nemam brige ....
Lijep pozdrav svima!
Kao sto sam u predstavljanju napisao, moje ime je Nikola, 89.-to sam godiste.
Trenutno sam student interdisciplinarnog specijalistickog studija projektni menadzment.
Vec duze vrijeme se interesiram za uzgoj ljeske, te sam odlucio izraditi pokretacki elaborat projekta plantaznog uzgoja ljeske (u sklopu kolegija, spojit korisno s korisnim).
Nadam se da ce se medu vama naci "starih fakera" u tom podrucju koji ce mi moci pomoci oko nekih dodatnih informacija. Temu sam procitao...