D
danijel
Guest
Zanima me ako se tko od vas na forumu bavi s lukom-. Ja sam proizvođac luka, beremo, čistimo, i pakiramo sve ručno. Molio bi ako se tko bavi kao i ja da mi opise svoju proizvodnju i di se može nabaviti vadilica luka.
danijel kaže:mislim da ne bude to islo tako kako ti kažes, ne možes cistit luk s onim za kukuruz? ne znam kako si to zamislio? imas koju sliku vadilice krumpira, pošto ja sadim 5 redova luka ispod traktora pa me zanima ak bi to islo.
gdje se moze kupiti ovakva vadilica. i jel ima tko sadilicu za bijeli lukne vidim zašto nebi išlo? Osim ako vrat stabljike nije dovoljno suh pa ga čupa ili je prisutna koja boleština tipa:Botrytis, Fusarium, inače ide bez problema! Barem meni nekih 8-9god.!
Nemam slike svoje vadilice ali imam jedne koja je napravljena na istom principu!
Unia-misli da je cijena nekih 30t kn!
Ovako izgleda za dva reda krumpira:
![]()
Ovako za luk:
![]()
Imam ja vadilicu bas za luk vadi 5 redova radi dobro samo nesmije bit korova prodao bi ju ili mjenjaoRe: vadilica luka
mislim da ne bude to islo tako kako ti kažes, ne možes cistit luk s onim za kukuruz? ne znam kako si to zamislio? imas koju sliku vadilice krumpira, pošto ja sadim 5 redova luka ispod traktora pa me zanima ak bi to islo.