P
pyrc
Guest
Pa dobro bi bilo,da staviš takve stvari i na naš Forum.Ima vas nekoliko na njemu.Evo vam link: Obrisan neispravan link.
je, gledao sam malo stranicu sajma i djeluje interesantno..KRESO kaže:Pa da malo je šljiva obično ,ali što je najzanimljivije svake godine sve više ljudi i sve više izlagača!
Izlagači uz domaćina Hrvatsku, najavili su predstavnici sljedećih zemalja: Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Češka, Indija, Italija, Kina Mađarska, Poljska, Rusija, Slovačka, Srbija, Slovenija, Ukrajina, a ove godine zemlja partner je Njemačka! Moglo bi biti zanimljivo
to je crveni metallic N 101, dakle 110 ks..ROKI kaže:Lijep traktor.
Picek ovakva boja mi paše. Koliko je konja ova?
ovisno gdje se mjeri, na 80 cm daljine od centra doljnjeg dijela utovarivača..dakle, recimo na zubima kašike na 3.5 m visine je 1550 kg..mario kaže:PICEK
Koliko taj utovarivač diže? Cijena?
cijena ovakvog 45 DM kao što je gore na slici sa kašikom i paletarom je cca 7.300,00 EUR + PDVzjockoo kaže:Quicke Dimension...najbolji utovarivači danas... Quicke radi i za Valtru i za MF, a mislim da ih ima još... Usavršeni do bola... :mrgreen:
Cijena je sigurno paprena...
cca 1200 eura..valtra kaže:picek.....kolko bi dosli prednji utezi za valtru T120?