• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Važno - večeras prelazimo na vbulletin forum - 22.8.2010

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Evo i mene konačno, malo automatsko vraćanje lozinke ne šljaka

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
evo i men nakon muka i muka sa lozinka, e-mailovima i sl..
sad ima pitanje zašto nema dino, Šanana i ja moderatorske ovlasti i nema nas na popisu
moderatora, a pored avara piše moderator foruma.

Mislim da ne bi trebalo biti više problema sa bijelim pozadima i sl., trebalo se bude naviknuti na novi sistem rada
to je točno, ali ništa ne ostaje vječno, pa tako ni stari forum je mora preći jednom na novi sistem rada...

kako se preplatiti na pojedine teme odnosno cijele forum npr. mehanička radionica i sl. to me je već nekolicina ljudi pitala....

P.S. zašto nema više Img, Youtobe i sl. kartica

Posljednje uređivanje:

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
evo i men nakon muka i muka sa lozinka, e-mailovima i sl..
sad ima pitanje zašto nema dino, Šanana i ja moderatorske ovlasti i nema nas na popisu
moderatora, a pored avara piše moderator

kako se preplatiti na pojedine teme odnosno cijele forum npr. mehanička radionica i sl. to me je već nekolicina ljudi pitala....

P.S. zašto nema više Img, Youtobe i sl. kartica

Pretplata - Forum tools pa iz padajućeg izbornika Subscribe to this forum(biti ce prevedeno ovih dana)
Ajde probaj sada dal možeš moderirat forume.
Slike - mali gumb koji izgleda kao tv
Youtube - moraš prvo kliknut na Idi napredno i onda ces vidjeti ikonicu

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
zaja, za slike...
ja sam jednostavno kopirao direct link sa imageschaka u post i slika se stvorila u punoj veličini, nisam trebao ni pisat img nit išta prepakiravat...
jedino video sa yutuba...
i jel budeš metnul smajliće??

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
zaja, za slike...
ja sam jednostavno kopirao direct link sa imageschaka u post i slika se stvorila u punoj veličini, nisam trebao ni pisat img nit išta prepakiravat...
jedino video sa yutuba...
i jel budeš metnul smajliće??

Netrebas ni sad nista upisivati, klikni na "tv" ikonu i pusti direktni link.
Smajlići su tu, kaj ih ne vidiš?
:partyman: :scratch :idea: :gitarist: :drinkers:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
ne, nevidim smajliće, a nevidim ni TV ikonu...
neznam, možda sam ja oslijepio....

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
ne, nevidim smajliće, a nevidim ni TV ikonu...
neznam, možda sam ja oslijepio....
Znači ti ne vidiš ovako kad klikneš na Idi napredno??

Prilozi

• editor.JPG
    editor.JPG
    32.3 KB · Pregleda: 73

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Znači ti ne vidiš ovako kad klikneš na Idi napredno??

ne, meni otvori ko kad pišem normalan post, bez tih svih smajlića i te alatne trake gore...

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
ne, meni otvori ko kad pišem normalan post, bez tih svih smajlića i te alatne trake gore...

Daj mi pošalji na PM svoju loziku da se logiram kao ti.

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500

I meni isto tako.
U čemu je problem?

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Zaja ovdje! Idite u svoj korisnički panel > Postavke & mogućnosti > Uredi opcije > na dnu imate Sučelje ureditelja poruka, postavite na Standardni editor. :)

Svi bi trebali malo pogledati svoj korisnički panel i podesiti opcije jer ipak je ovo drugi sistem i nije bilo moguće importirati sve korisničke postavke.

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Albumi

Jeste skužili da možete kreirat foto albume?
Kasnije možete koristiti slike iz albuma u postovima foruma, ispod svake slike se automatski kreira link koji možete ubacivati u postove. Također, slike se mogu komentirati.
Evo ja sam napravio jedan ogledni album:
http://poljoprivredni-forum.com/album.php

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
dino, daj promijeni link u potpisu, struktura linkova se promijenila pa stari više ne vrijede.

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Jeste skužili da možete kreirat foto albume?
Kasnije možete koristiti slike iz albuma u postovima foruma, ispod svake slike se automatski kreira link koji možete ubacivati u postove. Također, slike se mogu komentirati.
Evo ja sam napravio jedan ogledni album:
http://poljoprivredni-forum.com/album.php

Jeste skužili da Vam fali gro forumaša?

Za one koji imaju duži password od 10 slova ili brojeva neka urade slijedeć jer se neće nikada logirati.

1. Odite na opciju registriraj se!
2. Prihvati uvijete!
3. U prostor korisničko ime: unesite Vaš nadimak, kad dobijete opciju
That username is already in use or does not meet the administrator's standards. If you are (vaš nadimak) and you have forgotten your password, click here.
Kliknite na here
4. unesite email adresu i unesite ona kriva slova.
5. Na mailu dalje sjedite upute i aktivirat će se ponovo sa novom šifrom. Šifra ne smije biti duža od 10 znakova.

Lije pozdrav svim forumašima osim moderatorima koji su poprilično skuhali stvar!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Pretplata - Forum tools pa iz padajućeg izbornika Subscribe to this forum(biti ce prevedeno ovih dana)
Ajde probaj sada dal možeš moderirat forume.
Slike - mali gumb koji izgleda kao tv
Youtube - moraš prvo kliknut na Idi napredno i onda ces vidjeti ikonicu

modeliranje sad radi.
a i mogu uči u poseban dio foruma koji se otvori za moderaciju,
i traži me ponovno aktiviranje imena i lozinke, jedi je ta novine ka ne mogu proniči
logove foruma i što je malo drugačiji sistem rada i traži određena privikavanja,
ako se bude prevelo sve do kraj na HR jezik puno bude i pomoglo ostalim članovima,
gotov starijima koji baš i ne razumiju engleski, a i ja sam sa njim na " VI" tako da,
ali se snalazim polagano.

dino, daj promijeni link u potpisu, struktura linkova se promijenila pa stari više ne vrijede.

što se tiče promjene linka za upute za postavljanje slika savjetuje i ostalim moderatorima,
ko i adminu Bobi da ih obriše iz svojeg potpisa jer su nevažeći. Nakon nekog vremena ću
napisati nove upute za postavljanje slika i objaviti ih na forumu, a tko ima problema oko
slika neka mi se javi na PP ili e-mial...

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Za one koji imaju duži password od 10 slova ili brojeva neka urade slijedeć jer se neće nikada logirati.

Hmm, evo baš sam probao lozinku od 20 slova i brojeva i radi bez problema.

Lije pozdrav svim forumašima osim moderatorima koji su poprilično skuhali stvar!
Hvala, ja nisam moderator. :partyman:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh