B
BAGERISTA
Guest
Sta se dobije ako ukrstimo patku i kozu?!
McDonald!:rolfer::rolfer::rolfer:
:rolfer::rolfer::lol::lol:dobar
Sta se dobije ako ukrstimo patku i kozu?!
McDonald!:rolfer::rolfer::rolfer:
Vracaju se dve udate zene kuci, pijane. Pripisalo im se, pa svrate na groblje, da ih neko nebi video. Prva se obrise svojim gacama pa ih baci a druga stavi gace u torbu i obrisala se trakom sa venca. Ujutro pricaju njihovi muzevi.
Prvi kaze: Moja zena dosla pijana i bez gacica!
Kod moje je jos gore! Em sto je dosla bez gacica i pijana, nego joj iz du.eta virila traka, na kojoj je pisalo:Nikada te necemo zaboraviti-Mile Pera i fudbalski klub Sloga.
Vracaju se dve udate zene kuci, pijane. Pripisalo im se, pa svrate na groblje, da ih neko nebi video. Prva se obrise svojim gacama pa ih baci a druga stavi gace u torbu i obrisala se trakom sa venca. Ujutro pricaju njihovi muzevi.
Kod moje je jos gore! Em sto je dosla bez gacica i pijana, nego joj iz du.eta virila traka, na kojoj je pisalo:Nikada te necemo zaboraviti-Mile, Pera i fudbalski klub Sloga.
Ovo ti ne spada u viceve, već u Crnu kronikuJacina molitva:
Oče naš...
... I ne uvedi nas u napast nego izbavi od MMF-a. Amen!
Kod moje je jos gore! Em sto je dosla bez gacica i pijana, nego joj iz du.eta virila traka, na kojoj je pisalo:Nikada te necemo zaboraviti-Mile, Pera i fudbalski klub Sloga.
Jest Mujo to znao i sam da nakad stoji nekad nea valjda se gatari prohtjelo :finga:..... dobar......:rolfer::rolfer::rolfer:
Jest Mujo to znao i sam da nakad stoji nekad nea valjda se gatari prohtjelo :finga:..... dobar......:rolfer::rolfer::rolfer:[/QUOT
e momci vidim da je gatara i vas zbunila. pod onim što je rekla da mu stoji neki put je po naški mislila da mu predstoji putovanje