• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

B

BAGERISTA

Guest
Kupa Mujo maloga i dođe Fata i gleda u njega i pita,,pa dobro Mujo šta vučeš maloga za uši po kadi gore dolje,...
Kaže Mujo,,pa daj Fato vidiš da je voda topla.....

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
UZBUNAAAAAAA!!!!!!
Nestalo je viceva:
-Perica završio školu
-Plavuše se ofarbale
-Crnogorci našli pos‘o
-Mujo i Haso se zamonašili
-Lekari i Policajci dobili otkaz
-Cigani dobili na loto-u
-Nasukala se zlatna ribica.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Nije vic,al je zato reklama za Coca-colu i vino Ribar :icon_fU:

Poštovani!

Nakon onog sinoćnjeg razočarenja, čemera i jada moram Vam saopćiti par činjenica koje su uvelike urušile Vaš ugled, dostojanstvo i poštenje. Naime, prilikom sinoćnjeg pretraživanja polica, a potome i čitavog skladišta benzinske pumpe kod nadvožnjaka ostao sam isprepašten što na Vašem kultnom proizvodu (Cola-Cola 0,5L) nisam našao svoje ime. S obzirom da su sve meni značajne osobe pronašle Vaš proizvod sa svojim osobnim imenom mogle su uživati u blagodatima mješanog okusa visokokvalitetnog vina marke RIBAR i Vašeg kultnog proizvoda (Coca-Cola 0,5L). Ja, ogorčen, razočaran, rastužen, izgubljen i jadan bio sam prisiljen isključivo konzumirati visokokvalitetno vino marke RIBAR, te sam na kraju svoju večer okončao brutalnim ispumpavanje u prostorijama Hitne medicinske pomoći Kutina.
Nadam se da ćete uskoro izbaciti traženi prijeko potrebni Vaš kultni proizvod (Coca-Cola 0,5L) kako se u buduće meni osobno, a i drugima imenjacima te kolegama sa istim problemima ne bi događali ovakve peripetije.

EDIT@
Dragi mužu

Pišem ti ovo pismo da ti kažem da te ostavljam zauviek.
Sedam godina sam ti bila dobra žena, a šta sam dobila zauzvrat? Ove dve nedelje su bile ravne paklu. Tvoj šef mi je telefonirao da mi kaže da si upravo dao otkaz i to je za mene bila poslednja kap.
Prošle nedelje si došao kući, a nisi ni primetio da sam bila kod frizera i manikira, da sam pripremila tvoje omiljeno jelo i da sam nosila novi negliže. Došao si kući, završio večeru za dva minuta i otišao pravo u krevet posle utakmice. Ne govoriš mi više da me voliš, ne grliš me niti bilo što drugo. Ili me varaš, ili me više ne voliš, ali šta god da je u pitanju, ja odlazim.
Sa srećom, tvoja bivša žena.
PS: Nemoj se truditi da me tražiš. Tvoj brat i ja se selimo u Zapadnu Virdžiniju zajedno.

Draga bivša ženo,

Ništa me nije tako obradovalo kao tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili sedam godina u braku, mada ti nisi bila ni blizu dobre žene. Ja gledam sport na televiziji ne bih li se isključio od konstantnog prigovaranja. Šteta što to ne pomaže.
Primetio sam da si se prošle nedelje ošišala, ali prvo što mi je palo na pamet bilo je: “Izgleda kao muškarac”. Moja majka me je naučila da, ukoliko nemam da kažem ništa lepo, ćutim.
Kada si pripremala moje omiljeno jelo, mora da si me pobrkala sa mojim bratom, jer ja sam prestao da jedem svinjetinu još pre sedam godina, kada sam otkrio kamen u žuči.
Otišao sam da spavam iako si imala na sebi taj negliže, zato što je cena još bila zakačena na njemu. Molio sam Boga da je to samo slučajnost što je moj brat upravo tog jutra pozajmio od mene 50 dolara, a što je cena tvog negližea bila 49,99 dolara.
Usprkos svemu, ja sam te još uvek voleo i osećao da mi još uvek možemo biti zajedno. Zato, kad sam saznao da sam dobio 60 miliona dolara na lotou, dao sam otkaz i kupio nam dve karte za Jamajku. Kad sam došao kući, ti si već bila otišla.
Pretpostavljam da se sve ovo dešavalo sa razlogom. Nadam se da imaš ispunjen život, kakav si oduvek želela. Advokat mi je rekao da zbog pisma koje si mi napisala neću morati da ti dam ni prebijenu paru. Vodi računa o sebi.
Tvoj bivši muž, prebogat i slobodan.
PS: Ne znam da li sam ti ikada rekao, ali moj brat Karl se rodio kao Karla.

S poštovanjem, U Kutini, 24.lipnja 2013.
Mariel Klašnja

Posljednje uređivanje:

Zombie

Član
Tu od
29 Ožu 2013
Poruka
629
Zasto Angela Merkel nije dosla u RH na proslavu ulaska u EU???
Zazeljela se gledat reprize "Cobre 11"..

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Drug Tito je, ljut od ovog ulaska u uniju, ustao iz groba, opsovao svima onima mater koji su imali jednu zvijezdu na koju su samo frktali, a sad ih imaju dvadeset i osam pa se vesele..:icon_axe:

Flyby

Novi član
Tu od
25 Ožu 2013
Poruka
0
Ako je ženi neugodno dok te gleda kako masturbiraš... Da li misliš:
a) da trebate provesti više vremena zajedno,
b) da je ona preukočena, ili nocna dostava
c) da bi ona trebala sjesti na drugo mjesto u autobusu?

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Kaže Fata Muji:
• Trudna sam!
Mujo će iznenađeno:
• Kako trudna, bolan, pa pazio sam!
A Fata odgovara:
• Pa, to ti je kao u saobraćaju, džabe ti što paziš kad drugi ne paze...

Vraća se čovek od lekara i sretne prijatelja:
- Šta ima novo?
- Evo, ništa, bio sam kod lekara.
- I, šta ti je rekao?
- 200 evra!
- Ma, ne pitam te to, nego šta imaš?
- 50 evra.
- Ama, pitam te šta ti fali?
- 150 evra.

Malirus

Član
Tu od
28 Lis 2009
Poruka
581
Na snagu stupa od 01.07.
Obavezno trosenje troslojnog WC papira, prvi primjerak ide Liniću
jer " Bez računa se ne računa"

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
Došao Haso kod Muje kući u posjetu. Mujo se izvalio u fotelji i ne da mu se ustati, pa će Hasi:
- Haso, ajde budi dobar pa se popni na kat i donesi mi papuče.
- Daj Mujo, gdje ću ti ja donosit papuče u tvojoj kuci.
- Ajde molim te, baš mi se ne da ustajati.
Haso posluša i popne se gore. A gore sretne Mujinu ženu Fatu i njihovu kćerku od 18 godina. Fata reče:
- Zdravo Haso, otkud ti ovdje gore?
Tu Hasi sinu ideja:
- Zdravo Fato, eto ja dođoh da vas *****!
- Što ti je Haso, jel' si ti normalan! Pa Mujo će te ubiti.
- Zna Mujo i nema ništa protiv
- Što kažeš, reče Fata.
- Ozbiljno, sad ćeš da vidiš... MUJO, JEL' OBJE, dreknu Haso.
- OBJE, odgovori mu Mujo

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Jedan bračni par odlučio je ove zime provesti tjedan dana u južnim krajevima. Iz poslovnih razloga, muž je otputovao jedan dan prije svoje žene. Kada je stigao, ušao je u hotelsku sobu, izvadio svoj laptop i odmah poslao e-mail svojoj ljubljenoj supruzi. Međutim, u e-mail adresi izostavio je jedno slovo pa je e-mail stigao udovici koja je upravo pokopala svoga muža.

Ta ista upravo je pregledavala svoju poštu, kako bi eventualno pročitala sućuti svojih prijatelja i poznanika... Tada u sobu ulazi njezin sin i vidi majku kako onesvještena leži na podu.

Njegov pogled pada na monitor gdje stoji:

To: moju ostalu ženu
From: njenog prerano otputovalog muža
Subject: stigao sam
Najdraža, stigao sam. Već sam se snašao i vidim da je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak! Želim ti lijep put i očekujem te. S ljubavlju, tvoj muž!
P.S. Pakleno vruće je ovdje dolje!!!.

Flyby

Novi član
Tu od
25 Ožu 2013
Poruka
0
Crnogorac okrenut prema zidu digo ruke u vis, gleda gore.
- šta radiš to jado?
- pišam nocna dostava
- kako to pišaš
- ko me jednom iznevjeri nit' ga gledam nit' mu ruke pružam

Dobio Mujo dva sina, blizanca. Obojici im nadene ime Huso.
Što si im, bolan Mujo, obojici dao isto ime? - pita ga Haso.
Evo zašto: dođem ja kući i viknem: Huso! Donesi babi pivo.
A kad tamo - dva piva. nocna dostava zagreb

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Uđem u dućan i lijepo piše:"Zgrabi Snickers i kreni dalje"... ja zgrabim,a murja zamnom.

-Al sam se snašo pa sam im bacio kit-kat da naprave pauzu..

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Huso i Haso odluče švercati cigarete u Hrvatsku . Obukli kravlju kožu i popunili je cigaretama na granici mladi carinik čudnoj kravi da jesti travu da vidi kako ona jede Huso kaže jedi Haso jedi i kako on pojede travu ode carinik a Haso se počne smijati što se bolan smiješ pita Huso kako se nebi smijao ide bik :icon_anal:

Najnoviji postovi

Na vrh