Ima veze s poticajima
Zaustavlja se muškarac sa svojim autom pored ceste ne bi li poveo sa sobom autostopericu, jednog vrhunskog komada... Nikad u životu do tada nije vidio ništa ljepše i seksipilnije od te djevojke. Dok su tako lagano pričali, djevojka mu sasvim nenadano veli:
- "Za samo 50 kuna nudim ti najbolje oralno zadovoljstvo u životu!"
Muškarac ju pogleda, zamisli se na čas, pa joj veli:
- "Mala, odmah izađi, ja sam pošten čovjek, otac i vjeran suprug!"
Djevojka na trenutak razmisli pa će mu opet:
- "Dobro, onda ćemo ovako, za 50 kuna kompletan seks, naravno, najbolji koji si ikada doživio u svom životu!"
Muškarac će na to vrlo grubo:
- "Maaaarš vaaaaan, jel ti mene čuješ, ja sam oženjen, vjeran svojoj ženi i najbolji otac na svijetu! Vaaaaan!"
Djevojka napokon izađe iz auta, čovjek krene, pogleda se u retrovizor i veli:
- "E, ***** te najbolji oče i vjerni supruže, tako je to kad nemaš 50 kuna!..."
------------------------------------------------------------------
Žena se vratila iz shopinga i zatekla muža u krevetu sa ljupkom mladom ženom.
Upravo kad se spremala osuti paljbu na njega, on joj kaže:
"Možda te zanima, kako je uopće došlo do toga?
Vozeći se centrom na putu doma, ugledao sam mladu djevojku, koja je izgledala sva jadna, umorna u raspadajućoj odjeći.
Dovezao sam je kući i dao nešto da pojede, točnije juneći odrezak, koji si Ti zaboravila u frižideru.
Kako je bila bosonoga, dao sam joj one sandale, koje si Ti odbacila, jer su izašle iz mode.
Bilo joj je hladno, pa sam joj dao Tvoju jaknu, što sam Ti kupio za rođendan, ali ju Ti nisi nosila zbog boje, koja Ti nije pasala.
Hlače su joj bile poderane, pa sam joj dao Tvoje, znaš one od jeansa, koje su Tebi bile male, ali njoj su perfektno stajale.
Kad je odlazila, upitala me: "Ima li još nešto što Vaša žena više ne upotrebljava?!
: