• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Raspravljaju se Mujo i Fata:
Veli Mujo:"Fato damije tvoja glava jedno mjesec da se odmorim"
Veli Fata:"Al bi se k...a napušio"

luka009

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2013
Poruka
1,322
Nakon poplave pita novinar baku:
Bako jeste li imami puno vode u kući?
Ja stanujem na katu, ali je kod snahe dole ušlo više od 20 cm dok sin nije bio kod kuće.

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Dobio Zagorac dva sina blizanca i kako je doslo vrijeme krstitki upita svecenik kako ce se sinovi zvati?
Na to ce Zagorac;prvi ce se zvati Stef a i drugi ce se zvati Stef!!!!
Na to ce velecasni;pa kako obadvojici isto ime?
Odg.Zagorac;Eto tak lepo velecasni kad bum viknul Stef donesi mi gemista onda bu obadvoje nosili gemista!!!!

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Danas u jednom gradu u Bosni pas lutalica napo Fatu,
uzrujana ona zove nadležne iz Gradske uprave i žali im se,
dotična gospodja joj veli"nemoj se Fato sikirat mi radimo sterilizaciju lutalica"
nato će Fata"ama ženska glavo nije on mene htjeo jebat nego ujesti"

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Dobio Zagorac djete i dodje u rodiliste te mu doktor kaze da su zamjenili djete s nekim drugim te da ako moze nekako prepozna svoje djete na sto on i pristane.
Donese doktor troje djece jednog crnca,bosanca te njegovo djete i kaze mu da proba prepoznat svoje djete sto on i ucini i kaze CRNAC JE MOJ!!
Na to ce doktor;pa kako crnac a vi ste bjeli?
Na to ce Zagorac;Nebum si ja celi zivot razmisljal dali hranim bosanca ili ne:icon_pray:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Dobio Zagorac djete i dodje u rodiliste te mu doktor kaze da su zamjenili djete s nekim drugim te da ako moze nekako prepozna svoje djete na sto on i pristane.
Donese doktor troje djece jednog crnca,bosanca te njegovo djete i kaze mu da proba prepoznat svoje djete sto on i ucini i kaze CRNAC JE MOJ!!
Na to ce doktor;pa kako crnac a vi ste bjeli?
Na to ce Zagorac;Nebum si ja celi zivot razmisljal dali hranim bosanca ili ne:icon_pray:

Ma on je znao da nijedno nije njegovo. Nigera je uzeo misleći da je veći DD.

E

el pibe

Guest
Došao debeli dječak kod policajca:
-Čiko sad ću da vas pojedem!
-Mali ne jedi g..na!

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Neznam jel ovaj bio?
POlaže Cigo vozački, u toku vožnje prodjoše nekakav saobraćajni znak, sad predsjednik komisije da vidi kolko Cigo poznaje saobraćajne znakove pita ga:
"Koji smo znak prošli"??
"Aluminijski" ko iz topa odgovori Cigo

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Dojde Fata kod Zubara, skine se gola dolje, sjedne na stolicu i raširi noge.
Dodje Zubar i začudjeno veli : " Gospodjo... Via ste zasigurno pogriješila !? Ja sam Zubar, a vi, očito, trebate kod Ginekologa !"
Veli Fata : " A jel Doktore, jesil ti mome Muji pravio zube ??"
"Jesam" veli Doktor.
" E pa onda ih i vadi !! "

E

el pibe

Guest
Šeta Piroćanac sa djevojkom
Prođu oni pored cvećare,a djevojka će:
-Joj,dragi,koliko lepo miriše ono cveće!
A on je upita:
Hoćeš da prođemo još jednom?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Mladić i cura za stolom u restoranu.
Prolazi čovjek s košarom ruža i pita:
mladiću, biste li dragoj kupili ružu?

Mladić odgovara:
netreba, već sam je j...bo

luka009

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2013
Poruka
1,322
Danas je datum 13, dan petak,

Razgovaraju dvije plavuše:
1 - Nova godina nam pada u petak, to nije dobar početak,
2 - Samo da padne 13-og datuma.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Izgubi se Mujo u Beogradu pa naleti na Mariju Šerifović i pita je:
– Izvini momak, gdje je ovde Knez Mihajlova?
Marija se okrene i odbrusi mu: –
Alo bre *******, nisam ja momak!
A Mujo će: – Ne ljuti se bolan, nisam znao da si oženjen

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Raspravljaju Holandjanin i Hercegovac čija je marihuana kvalitetnija:
"Naša je najbolja,kad se napušiš sve ti je lijepo, vidiš ono i što nevidiš"-veli Holandez.
"Kome se onda ukaza Gospa,majke ti"-veli Hercegovac.

E

el pibe

Guest
Izlaze četiri Zagorca iz bertije pa veli jedan od njih:
-Štef ti buš moral voziti!
-Aaa..zaak.aaj..hik..jaa?
-Zato kaj si preveč pijan da bi mogel popevati z nami.

johnnewman

Član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
362
Tarzan je cijelog života živio u džungli i nije imao pojma o seksu. Džejn je odlučila da mu da par sati seksualnog odgoja i sve simbolički objasni kao malom djetetu:
- Tarzane, ovo što ti imaš obješeno tu između nogu je tvoja krpica, a ovo što se nalazi meni između nogu je mašina za pranje veša… Dakle, ti moraš tu svoju krpicu prati u mojoj mašini.
Sljedećih 5 noći Tarzan je prao svoju krpicu be...z prestanka. Kada je iscrpljena Džejn uspjela da dođe do daha reče mu:
- Tarzane, slušaj me… Pranje te tvoje krpice ne smije biti tako često, jer će se mašina pokvariti. Trebaš je prati svakih tri do četiri dana.
Tarzan je posluša i idućih mjesec dana nije je ni pipnuo. Džejn uhvati nervoza i jednog dana ga upita:
- Tarzane, šta ti je? Zašto već mjesec dana nisi oprao svoju krpicu u mojoj mašini?
Tarzan joj sav ozaren i veseo odgovori:
- Tarzan naučio prati na ruke!!!:icon_rofl::icon_rofl:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Dođe Mujo na benzinsku, natoči pun rezervar goriva, uđe na blagajnu i plati !
Veli mu djelatnik pumpe: " Čestitam gospodine, pošto ste natočili pun rezervar, imate pravo sudjelovati na našoj nagradnoj igri !"
Pita Mujo: " A koja je nagrada ? "
Djelatnik : " Sex !"
Mujo: " Može.... b r o j tri !"
Djelatnik: " Ah... Žao mi je gospodine, možda sreće drugi put !?"
Vozi se Mujo da potroši gorivo što prije i dolazi iduči dan ponovo na istu pumpu.
Natoči gorivo, uđe na blagajnu, plati i ko iz topa veli : " Broj osam u nagradnoj za Sex !"
Djelatnik : " Žao mi je, gospodine, ali ni ovaj put niste imali sreće. Možda idući put !? "
Ode Mujo ljut doma, ispriča cijelu priču Fati i požali se ljut : " Ma to je sigurno neka muljaža samo da se toče puni rezervari !! "
Fata : " A nije nije Mujo ! Ja tri put bila i pogodila isprve ...."

Najnoviji postovi

Na vrh