• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,300
Učiteljica prvom razredu daje zadatak: tko se može sjetiti imena stvari koje završavaju na “tor”, a koje nešto jedu. Mali Marko kaže:
– Aligator!
– Bravo, Marko! To je dobra riječ! – pohvali ga učiteljica.
Na to Luka kaže:
– Predator!
– Još jedna dobra riječ! Odlično, Luka…
Mali Perica ustane i kaže:
– Vibrator!
Učiteljica samo što nije pala sa stolice. Kad se malo sabrala, ozbiljnim glasom kaže:
– I to je dobra riječ, Perice, ali mislim da je ne možemo uzeti u obzir, jer on ništa ne jede…
– Pa ja vam to ne znam, učiteljice, znam samo da moja mama ima jedan. I kaže da jede baterije kao da su badava!

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,029
Ameri testiraju novi model aviona. Napravi luping i otpadnu mu krila. Pokušaju s drugim primjerkom i krila otpadnu na istom mjestu gdje i prvom. Promatra to Mujo koji je bio čistač i ponudi pomoć.
- Ma što to znaš. Budu naši inženjeri to riješili.
Nakon petog neuspješnog pokušaja, a u svih 5 su krila pucala na istom mjestu predloži jedan da ipak čuju što će Mujo reči.
- Tu gdje puca napravite rupicu do rupice skroz okolo.
S obzirom da više nisu imali nikakvo drugo rješenje, odlučili su prihvatiti Mujin savjet. Avion je uspješno napravil luping i krila nisu pukla.
- Mujo, kako si znao da će to pomoći?
- Kad sam živio u Bosni, radio sam u tvornici toaletnog papira. Nikad nije puknuo tamo gdje su bile rupice.

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,300
Sretnu se Štef i Barica i Bara pita Štefa:
– Pa dobro, Štef, za kaj ne dojdeš kmene?
– Pa, počel sam ti delati.
– A kaj delaš?
– Postal sam glasnogovornik.
– Kaj ti je pak to?
– Znaš, Ivek vozi kamion, a ja se vozim z njim i kričim: “Krumpira, luka, zelja!!!”

Posljednje uređivanje od moderatora:

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,300
Oženila svekrva sva tri sina istog dana i svakom

dala po jednu sobu u porodičnoj kući.

Neverovatno radoznala šta se dešava prve bračne

noći njenih sinova i snajki, odluči da prisluškuje.

Na vratima najstarijeg sina čuje da se snajka smeje

veoma glasno.

Kod srednjeg sina snajka plače ali kod najmladjeg

mukla tišina.

Kad su svi ustali, svekrva ne bi bila svekrva, na lakat

bi progovorila pa uz kafu pita:

– Zašto si se ti smejala?

– Smejala sam se tvom sinu.

Moje iskustvo je ogromno, očekivala sam mnogo više.

– A što si ti plakala?

– Meni je bilo prvi put, paaa ostalo znate.

– Dobro, a zašto si ti stalno ćutala?

– Kad već želiš da znaš, da je tebi cele noći ku*ac bio u ustima i

ti bi ćutala.

Najnoviji postovi

Na vrh