• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,299
Učiteljica prvom razredu daje zadatak: tko se može sjetiti imena stvari koje završavaju na “tor”, a koje nešto jedu. Mali Marko kaže:
– Aligator!
– Bravo, Marko! To je dobra riječ! – pohvali ga učiteljica.
Na to Luka kaže:
– Predator!
– Još jedna dobra riječ! Odlično, Luka…
Mali Perica ustane i kaže:
– Vibrator!
Učiteljica samo što nije pala sa stolice. Kad se malo sabrala, ozbiljnim glasom kaže:
– I to je dobra riječ, Perice, ali mislim da je ne možemo uzeti u obzir, jer on ništa ne jede…
– Pa ja vam to ne znam, učiteljice, znam samo da moja mama ima jedan. I kaže da jede baterije kao da su badava!

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,029
Ameri testiraju novi model aviona. Napravi luping i otpadnu mu krila. Pokušaju s drugim primjerkom i krila otpadnu na istom mjestu gdje i prvom. Promatra to Mujo koji je bio čistač i ponudi pomoć.
- Ma što to znaš. Budu naši inženjeri to riješili.
Nakon petog neuspješnog pokušaja, a u svih 5 su krila pucala na istom mjestu predloži jedan da ipak čuju što će Mujo reči.
- Tu gdje puca napravite rupicu do rupice skroz okolo.
S obzirom da više nisu imali nikakvo drugo rješenje, odlučili su prihvatiti Mujin savjet. Avion je uspješno napravil luping i krila nisu pukla.
- Mujo, kako si znao da će to pomoći?
- Kad sam živio u Bosni, radio sam u tvornici toaletnog papira. Nikad nije puknuo tamo gdje su bile rupice.

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,299
Sretnu se Štef i Barica i Bara pita Štefa:
– Pa dobro, Štef, za kaj ne dojdeš kmene?
– Pa, počel sam ti delati.
– A kaj delaš?
– Postal sam glasnogovornik.
– Kaj ti je pak to?
– Znaš, Ivek vozi kamion, a ja se vozim z njim i kričim: “Krumpira, luka, zelja!!!”

Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh