Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
– Pre neki dan sam pojeo nekog Engleza. Mršav, gadan, tvrd k’o đon. Sve mi se smučilo!
Kaže drugi:
– Pre neki dan sam pojeo jednog Nemca. Debeo, bljutav, neukusan. Sve mi se smučilo!
Kaže treći:
– E, a ja sam pre neki dan pojeo baš finog. Posebna vrsta: Balkanski političar! Divota jedna! Počneš od glave, a ono gomila putera. Dođeš do kičme, a nema kostiju, sve sama hrskavica. A tek kad dođeš do guzice – unutra nađeš još petoricu!
Vozač zaspao za volanom, udario u bus koji vozi - njegov rođak
Kako je KAportal jučer doznao od jednog sudionika nesreće, vozač osobnog automobila je navodno zaspao za volanom te udario u autobus, a išao je iz Ljubljane gdje je radio u noćnoj smjeni. Zatražio je hitnu liječničku pomoć, a po prvim informacijama slomljena mu je ruka.
.......
Pomalo je nevjerojatna situacija da su vozač autobusa i vozač automobila koji su se sudarili rođaci iz susjedne Bosne i Hercegovine.
Tange na raznim jezicima:,,
Slovenski,;Vrpca preko smrdca,,
Češki; Špangenka po prdenka,
Makedonski; Konopče na šupče,,
Crnogorski; Sirota u oca,, ni za gaća novca,,