• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,029
Došla žena kod doktora za one stvari na pregled.
Pita ju ginekolog:

- jel ste oženjeni?
- ne.
- a jel imate partnera?
- imam i on je građevinar.
- po onom kaj vidim izgleda da je postavil kamen temeljac.....

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,336
Razgovaraju tri ljudoždera.

Kaže prvi:

– Pre neki dan sam pojeo nekog Engleza. Mršav, gadan, tvrd k’o đon. Sve mi se smučilo!

Kaže drugi:

– Pre neki dan sam pojeo jednog Nemca. Debeo, bljutav, neukusan. Sve mi se smučilo!

Kaže treći:

– E, a ja sam pre neki dan pojeo baš finog. Posebna vrsta: Balkanski političar! Divota jedna! Počneš od glave, a ono gomila putera. Dođeš do kičme, a nema kostiju, sve sama hrskavica. A tek kad dođeš do guzice – unutra nađeš još petoricu!

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,350
drpio dio, nema veze, sve ostaje u familiji

Vozač zaspao za volanom, udario u bus koji vozi - njegov rođak​

Kako je KAportal jučer doznao od jednog sudionika nesreće, vozač osobnog automobila je navodno zaspao za volanom te udario u autobus, a išao je iz Ljubljane gdje je radio u noćnoj smjeni. Zatražio je hitnu liječničku pomoć, a po prvim informacijama slomljena mu je ruka.
.......
Pomalo je nevjerojatna situacija da su vozač autobusa i vozač automobila koji su se sudarili rođaci iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,336
Provodi deda puno vremena ispred svoje kuće

i čita novine ili ćaska sa prolaznicima.

Jednog dana, sedi deda tako na klupi, kao i svaki dan,

ali bez gaća.

Prolazi komšinica i umesto konvencionalnih pitanja

zaprepašćeno uzvikne:

– Pobogu deda, sramota, sediš tu bez gaća.

Zar si malo pošandrcao…

Deda šeretski odgovori:

– Juče sam, dete moje, sedeo bez šala i ukočio mi

se vrat.

E, onda je moja baba rekla da danas sedim bez gaća.

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,336
Na prijemnom ispitu ispitivač postavlja zadatak:
– Čujte ovak! Ako zrakoplov leti brzinom od 500 kilometri na vuru, na visini od 2000 metara, a bočni vjetar puše 60 metri u sekundi, kolko onda ja imam godina?
Nastane tišina. Najednom se javi Štef:
– Ja znam!
– Ajde Štef, reci!
– Gospon inženjer, Vi imate 42 godine.
– Izvrsno Štef, a kak si došel do toga?
– Čujte, jedan v mojem selu je napol tak bedast a ima 21 godinu!

• Haha
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh