• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,183

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,897
Jedno je učiti, a drugo je znati i tečno čitati čirilicu ;)
Ruska čirilica i internetska podvala.
Pojasnili su u tom tekstu da nema u toj bolnici takve sobe kao mrtvačnice. Sve za 5 min slave.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,802
Ja ju znam čitati ali pisati više ne.
Moj balavec i njegov kolega balavec koji živi tu ali ima i dole kuču blizu Fruške gore se spremaju dole a ni jedan neznaju čirilicu..... što znači da idem i ja kao prevoditelj 🥳

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,183
Zar vi stariji niste ucili cirilicu u skoli
Jesmo, ali s vremenom neupotreba ishlapi. Još uvijek pročitam, ako se dela o kraćem tekstu. Doduše, čitam dosta sporije nego latinicu pa ak je puno teksta, jednostavnije i brže mi je copy-paste.
@iwanho , Ovo je ruski jezik. Nije dovoljno pretvoriti u latinicu...
Kupljenec je pital tko zna čirilicu pa sam mu pokušal pomoći. Video nisam niti pogledal.

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Mi citamo i kad je izmesana cirilica i latinica a da to i ne primetimo

Najnoviji postovi

Na vrh