• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,920
Kak znaš?
Je l tko napravio neko ispitivanje ili po onom:
" napravili smo gorivo koje 39,99% produžuje vijek trajanja stroja".....kad stoji u regalu! :unsure:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Je aspen je testiral, pa imaš pun jutub raskopanih motora, sa aspenom i ovim pravim, i viš koja to razlika 😉
Jubito majstori. Gledao sam onak prek **rca video kak' razvikani jutube majstor popravlja pogon Viking kosilice. Od drkanja po drobovini getribe niti riječi nego ubrzane slikice, a onda svemirska nauka o tome kak' zašarafiti osovinu na kučište. Pišam im se u takav uradak. Ili naš lokalni serviser je tražio akontaciju 1200 kuna za popravak pogona Honda kosilice, zaledio krv u žilama čovjeku. Ja sam mu to pokrpal z drotom dok je bila kava kuhana i radilo je još 3 godine dok je došlo u ruke "idiot korisnika".
Jubito zaglupljuje ljude i gradi lakoče i iluzije.
Koji jubito...
Tko voli Aspen neka kupi i plati. Tko ne može neka pati, tako nekako.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,778
Kak ne kužiš, za deset ili više let kad sprašiš još jednu pilu vozeči na aspen ta pila je sigurno zbog toga vrednija nekom budučem kupcu......

Ta tvoja kontra ne vredi ništ mada je skurila super 3 ulja više nego je aspena u ljepu našu uvezeno ;)

Najnoviji postovi

Na vrh