• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vinogradarski strojevi i priključci

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222
samo dva stupca pukla ništa strašno :).
e nemogu vjerovat drugi put već poslikam strojeve i sje.em kod prebacivanja na komp i izgubim slike

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222
Vinogradarska tanjurača odličan stroj duboka i brza obrada
2zpjrit.jpg

rasipač gnojiva u zemlju

oat0r6.jpg

mlačer

2lkcisp.jpg

J

Jadranko

Guest
slatky kaže:
joj nemoj mi o tome ništa pričat, gume tog profila i u toj dimenziji se nemogu naći u hr. original michelin koje isto nisu baš nekog profila dubokog ali bolje od ovih dođu 7000 kn jedna
ajde reci mi koje su felge dimenzije
i koje bi AS gume na njih. AS = Poljuprivredne gume
ja cu ti naci sigurno puno jeftinije nego u HR

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Bobo kaže:
Pazi, na traktoru nemas gume za rad u polju, vec gume namijenjene za rad na tvrdim terenima (razna gradilista, asfaltne podloge i slicno) Da su na njemu "poljoprivredne" gume, dubokog profila, jos bi on i izasao tj, ne bi ni zapao samo tako, posto taj traktor ima snage da to izvuce...
možda ima snage ali nema gume dobre i nema težine koja je najbitnija..

I

Ivan_Kos

Guest
to ce ti sluziti samo za duboku obradu ili se moze s time obavljati i odgrtanje i zagrtanje?? inace, stroj fino izgleda..

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,648
samo za dubinsku obradu evo napravio 0.8H za oko 2 sata,potroseno 12l goriva,teram ga sa onim carrarom od 50KS,dubina je oko 20cm, a cjena je 4788kn

I

Ivan_Kos

Guest
swizach kaže:
samo za dubinsku obradu evo napravio 0.8H za oko 2 sata,potroseno 12l goriva,teram ga sa onim carrarom od 50KS,dubina je oko 20cm, a cjena je 4788kn

pa sta si danas vec krenuo sa dubokom obradom vinograda?? ja trazim neki strojcek koji ce mi biti dobar za odgrtanje i nagrtanje i dobio sam par kvalitetnih informacija ovdje na forumu pa cu jos vidjeti jer trenutno sam u fazi gradnje podruma. cijena je povoljna, pretpostavljam da je stroj novi.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,648
je nov je,a kreno sam jer je malo susa počela pa mi je zemlja jao ispucala,i do 5cm pukotine su širine,a imam ti ja jos jedan stroj za nagrtanje i razgrtanje sam sto ga moram sastaviti...

I

Ivan_Kos

Guest
swizach kaže:
je nov je,a kreno sam jer je malo susa počela pa mi je zemlja jao ispucala,i do 5cm pukotine su širine,a imam ti ja jos jedan stroj za nagrtanje i razgrtanje sam sto ga moram sastaviti...

sad za vikend najavljuju malo kise pa je dobro da sada otvoris zemlju da upije koliko moze. da li i koliko koristis umjetna gnojiva u vinogradu? a kakav je to stroj, ciji, di si nabavio, kako radi, daj neku fotku ako imas..?

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,648
kupio u agronomu firma u pž a oni dovezli iz pavina..evo sada ce biti malo fotki
moto_0061.jpg

moto_0060.jpg

moto_0059.jpg

moto_0058.jpg

trava je katastrofalna,moram 2 puta prelaziti negdje cak i 3 puta
[youtube:yl7imbk1]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_65nSKzxj2Q&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_65nSKzxj2Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube:yl7imbk1]

evo uspon sa okretaljke u vinograg,,mogo bi se okladiti a je uspon veci od 35 stupnjeva,,ali mali ideeeee

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
bome fino ostaje iza njega....bome se kabina fino črleni, "traktorčić" ima heben zvuk

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222
Jadranko kaže:
slatky kaže:
joj nemoj mi o tome ništa pričat, gume tog profila i u toj dimenziji se nemogu naći u hr. original michelin koje isto nisu baš nekog profila dubokog ali bolje od ovih dođu 7000 kn jedna
ajde reci mi koje su felge dimenzije
i koje bi AS gume na njih. AS = Poljuprivredne gume
ja cu ti naci sigurno puno jeftinije nego u HR

ajd baš da vidim jel ima negdje. evo dimenzija 16.0 / 70 - 20. to piše na ovim novim. te su za radne strojeve bagere i sl.
na starim je skroz drugacije oznaceno nešto 405 pa dalje neznam ali mogu vidjet toćno

Najnoviji postovi

Na vrh