ajde reci mi koje su felge dimenzijeslatky kaže:joj nemoj mi o tome ništa pričat, gume tog profila i u toj dimenziji se nemogu naći u hr. original michelin koje isto nisu baš nekog profila dubokog ali bolje od ovih dođu 7000 kn jedna
možda ima snage ali nema gume dobre i nema težine koja je najbitnija..Bobo kaže:Pazi, na traktoru nemas gume za rad u polju, vec gume namijenjene za rad na tvrdim terenima (razna gradilista, asfaltne podloge i slicno) Da su na njemu "poljoprivredne" gume, dubokog profila, jos bi on i izasao tj, ne bi ni zapao samo tako, posto taj traktor ima snage da to izvuce...
swizach kaže:samo za dubinsku obradu evo napravio 0.8H za oko 2 sata,potroseno 12l goriva,teram ga sa onim carrarom od 50KS,dubina je oko 20cm, a cjena je 4788kn
swizach kaže:je nov je,a kreno sam jer je malo susa počela pa mi je zemlja jao ispucala,i do 5cm pukotine su širine,a imam ti ja jos jedan stroj za nagrtanje i razgrtanje sam sto ga moram sastaviti...
Jadranko kaže:ajde reci mi koje su felge dimenzijeslatky kaže:joj nemoj mi o tome ništa pričat, gume tog profila i u toj dimenziji se nemogu naći u hr. original michelin koje isto nisu baš nekog profila dubokog ali bolje od ovih dođu 7000 kn jedna
i koje bi AS gume na njih. AS = Poljuprivredne gume
ja cu ti naci sigurno puno jeftinije nego u HR