S
slavek
Guest
tko bude tamo i kada?ja ću biti sigurno sam neznam koji dan.
Rekordni sajam: Na ovogodišnjem Viroexpu 2011 nastupiti će 702 izlagača iz 19 zemalja
U petak 21 siječnja 2011. godine, u 11,00 sati, održati će se svečanost rekordnog 16. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2011. Naime, uz rekordan broj zemalja koji će izlagati na sajmu, njih devetnaest, rekordan broj izlagača iz stranih zemalja, na ovogodišnjem Viroexpu nastupiti će i ukupno rekordni broj izlagača u povijesti Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo.
Pročulo se?
Ja stižem, vjerojatno u subotu na predavanje o LEADER-u i LAG-u.
Kakva su to predavanja?
Ja sam tamo vjerovatno u nedelju sa članom dado121!
jesi li bio prošle godine.
Jesam. Umalo se nisam ugušio od onog topa za grijanje. Ove godine nosim gas masku i rakiju od žitarica da me grije.
kako je bilo na sajmu? oće li se neko sitit i nas iz dalekih krajeva pa ubacit makar koju sličicu da doživimo sajam barem virtualno:mrgreen::gitarist:
Istina...jako malo izložbenih primjeraka traktora.Ma totalno smo se razočarali što se tiče poljoprivrednih strojeva. Bila su dva jd-a,jedan zetor,dva imt od toga jedan vočarski,dva tafe traktori i tri nh. Inešto malo je bilo malčera i dvije rotodrljače i dvije prikolice i to bi bilo ti. Totalno razočaranje,ko je imao namjeru iči tamo a nije moga i bolje da nije išao jer nije imao šta propustiti...
Ma totalno smo se razočarali što se tiče poljoprivrednih strojeva. Bila su dva jd-a,jedan zetor,dva imt od toga jedan vočarski,dva tafe traktori i tri nh. Inešto malo je bilo malčera i dvije rotodrljače i dvije prikolice i to bi bilo ti. Totalno razočaranje,ko je imao namjeru iči tamo a nije moga i bolje da nije išao jer nije imao šta propustiti...