daniel2356
Član
- Tu od
- 14 Svi 2009
- Poruka
- 550
Re: VIRO-EXPO 2008
ja sam danas od podneva tamo, mob 0953433722
ja sam danas od podneva tamo, mob 0953433722
pročital si mi misli, i ja razočaran sa sajmom. Slavek mi se javil da se nađemo, al prekasno, več sam bio doma. bio sam od podneva do 1.jd4755 kaže:Danas bili dopodne na sajmu,razočaran do bola,više strojeva ima kod mene na dvorištu a u halama svaki drugi štand gumeni bomboni po 12 kn 100gr,skoro za iste novce možeš se najesti dobrog mesa.
kaj pada claas ipak???dino kaže:I meni isto,bio je to najljepši traktor na sajmu!!
Mislim da mi se smiješi!!!
pa čuj,vjerovatno,stari je odma pao na koljena kad ga je vidiokikic MF kaže:
dino kaže:pa čuj,vjerovatno,stari je odma pao na koljena kad ga je vidiokikic MF kaže:
btw na onoj jednoj slici su moj djed i tata!!! heh
Sad još u gudovcu moram vidjet SDF jer ga tu uopče nije bilo ali mislim da je to to!!!
Koje prikolice,ima ih više tu!
A za manji mf neznam,bio sam u mf-u 4445 ali sam se totalno razočaro,tak da nisam ni pito za taj manji.
Znam da tandem postoji a sad za jednoosovnike neznam, meni su rekli cijenu za onu dvoosovinku 10 tona sa pdv-om nekih 70 000 kuna Tu imaš nešto više o njima http://traktori.hoola.hr/show.jsp?page=341595 A ista takva kopija tehnostroja 10 tona dođe 127 000!! Skoro duplo!!!ona odma na prvoj sliki prikolica. dali kod njih postoje i jednoosovinke i tandem??? i kolko cijena dali znaš? imaš možda adresu.
mislim da na prvoj sliki gdi je claas da su ti ono tat i deda. jel tak. i kolko bi morao izdvojiti za claasa?
sam ti rekao da mf 4455 u živo i nije nešto da si vidio 5445 liniju nebi se razočarao vjeruj mi. buš vidio u gudovcu. kad se tam nađemo