sto el dns nije niko bio da saznamo kakvo je stanje, el se isplati ic ili ne :mrgreen:
Bio ja. Po meni ima tri noviteta
Jedan je sistem grijanja na koštice od koštičavog voća. Ispadne grijanje 700 m2 plastenika za 60 lipa - 9 kn / sat. Interesatno može se ložiti i granje iz voćnjaka, razne sječke i sl. Tako da je cijena energenta u nekim slučajevima i jeftinija. Hrvatski proizvod, cijena oko 50-ak tisuća kn + pdv. Snaga 150 kw. To je na štandu Herbasa. Mislim da ne moram navoditi da je kompletni sustav automatiziran i da sve radi automatika, od uzimanja ogrijevnog medija do reguliranja temperature! Na štandu Termoplina iz Srbije je novitet sijačica rasade na foliju. Uz malo priče i zagledanja, uvidili smo neke nedostatake koje se daju otkloniti i dodati još neke uređaje. Ova sadilica nije na bubanj, tako da neće rezati višlju rasadu. Proizvodač kaže da se čak može ispravljati rasada koja je zasađena ukoliko s malo na krivo zasadi ako je manji kontejner. Treči novitet i nije možda novitet nego zanimljivost. Naime od poljskog Ursusa nije došla nova gama traktora već pick up teretno vozilo. Koje u full izvedbi sa PDVom košta 150-ak tisuća kuna.
Dalje ima dosta auto kuća, stalnih izlagača i tako... Za djecu imaju bajke sa CDom za 10 kn i enciklopedije po slovima za 5 kn. Knjige stručne tematike su dosta skupe
Tako da nisma ništa od knjiga kupio iako mi je to slaba točka
Čini mi se da je malo manje izlagača ili su neki poznati zakupili manje prostore. Vidit ćete. Danas je fiš gratis, sutra lovački čobanac. Eto ako vas još štogod zanima pitajte. Slika nemam
Mobitel mi ima neki virus kad uslikam neku sliku multiplicira mi x 250.
Jedino je šteta što domicilni proizvođači nisu napravili sajamski popust. Tako da su cijene iste kao na web stranici
Leška nisam ispitivao jel ima kakav popust ali su i oni tamo...
Za ulaznicu morate izdvojiti 10 kn. Osječki sajam ne naplaćuje ulaz dok virovitički da.