Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Pa da vidim ak dela, ak ne da ga mjenjam 😂😂
A čuj takvi i koštaju🙄kolko bi dal penez? 😇A kakav perač preporučujete, da je dosta jak i da ima toplu vodu?
Al mora bit jednofazni.
Ima neko možda kaj takvo?🤔
Znači najviše bi se koristil za pranje traktora i mehanizacije i naravno auta.
Tlakovce nemam 😅
Monofazni tesko ces nabavit da je nesto i da postize neku temp. i protokA kakav perač preporučujete, da je dosta jak i da ima toplu vodu?
Al mora bit jednofazni.
Ima neko možda kaj takvo?🤔
Znači najviše bi se koristil za pranje traktora i mehanizacije i naravno auta.
Tlakovce nemam 😅
Nema se tu kaj filozofirat ili Kerher ili Wap. Ima servisa ima dijelova. Ne očekuj proć jeftino.Pa ovisi kaj se najde. Al kupil bi nekaj, il novo il rabljeno..
Pa 2,2 kw motor more već dobar pritisak nabit, sam bi eto štel da bar ima i toplu vodu, masno ide puno brže dolje..
Zlobnici bi rekli da se smije sipat samo eurodizel. I to claasAl i prave pile i troše naftu dobro.
E to baš.. Možda koliko mu je slabiji pritisak, tolko si pomogne toplom vodomNema se tu kaj filozofirat ili Kerher ili Wap. Ima servisa ima dijelova. Ne očekuj proć jeftino.
Imam starog Wapa.... jednostavno čudo od stroja... Radi on polako na 100 bara s vrućom ali skida sve i farbu ako treba.. ima protok vode a to je najbitnije.
Nemoj biti u zabludi, moje iskustvo s velikim pritiskom na Wapu je bilo s time da je bil zaštopan od kamenca u spirali-i nabija je pritisak na 170bara k tome izbacival na sigurnosni van.E to baš.. Možda koliko mu je slabiji pritisak, tolko si pomogne toplom vodom
Zato i tražim nekaj takvo, jer nemam 3f struju..