Ovo kaj veli MUHA , ja sam sastavljal par komada Karchera prijateljima i svi ovi mali su plastikaneri .Pumpe iste, sa dva različita poklopca,samo dodatna koljena i nastavci da priključci pašu na razne kutije .Za svoj model sam jedva iskopal katalog dijelova, i ima čini mi se dvadeset i sedam različitih kutija .Od pudlice do bernardinaca,a osnova ista.
I na koju foru ista pumpa može imati jedamput 100 bara a drugi put 140 bara paritiska sa potuno istim djelovima ,ak ju motor vrti na 2800 okretaja .Ili ovi slablji imaju motor na granici preživljavanja tak da kliže 30% ili štancaju naljepnice bez veze .
Imam i jednog starijeg, sa metalnom pumpom, za to više nema dijelova (ili ima samo cijena je ko da boš pumpu slažem ).Uskoro nebude dijelova ni za ove plastikanere , kolko sam gledal idu na mesingane pumpe.U kojima bude par plastičnih dijelova .
E da , i to im je štos . Recimo mlaznica je u katalogu je na sitne šarafiće rastavljena ,poklopci, opruge , naljepnica i svaka gumica - sve se da nabaviti .Osim naravno same dizne , nema broja rezervong dijela , ona ide u kompletu sa svim
envy):